Închide meniul

Adrian Mazilu, gol fabulos în Farul – Sepsi! Noua „perlă” a lui Gică Hagi a lovit din nou. Execuție de geniu

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2023, 21:40

Reclamă
Adrian Mazilu, gol fabulos în Farul – Sepsi! Noua „perlă a lui Gică Hagi a lovit din nou. Execuție de geniu

Adrian Mazilu, gol fabulos în Farul - Sepsi

Adrian Mazilu / Captură Orange Sport

Adrian Mazilu a reușit un gol fabulos în meciul Farul – Sepsi, din etapa a 28-a din Liga 1. Noua „perlă” a lui Gică Hagi face senzație la doar 17 ani. A reușit o execuție fabuloasă care nu i-a dat nicio șansă portarului advers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mazilu a înscris în minutul 45+3 al confruntării de la Ovidiu. Fotbalistul de 17 ani a primit mingea în flancul drept, a pătruns pe zonă centrală și a finalizat cu un șut în plasa laterală, de la marginea careului.

Adrian Mazilu, gol fabulos în Farul – Sepsi

Adrian Mazilu / Captură Orange Sport
Adrian Mazilu, gol fabulos în Farul – Sepsi / Captură OrangeSport
Golul înscris de Adrian Mazilu în Farul – Sepsi

Pentru Adrian Mazilu a fost al treilea gol din acest sezon al Ligii 1. L-a depășit deja pe Octavian Popescu, „perla” de la FCSB, care se laudă cu doar două reușite.

Mazilu a mai marcat și într-un meci cu Rapid din Cupa României, în faza grupelor.

Mazilu este un alt produs al academiei de fotbal a lui Gică Hagi. Puștiul de 17 ani a fost debutat de „Rege” la prima echipă a Farului în iulie 2022, la meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, din Cupa României.

Reclamă

Adrian Mazilu este nelipsit de la naționalele de tineret ale României. Ultima oară, puștiul lui Hagi a fost convocat la selecționata U18, alături de care a jucat mai multe meciuri amicale în toamna anului trecut.

Adrian Mazilu vrea să fie campion cu Farul

În precedentul meci al Farului, Adrian Mazilu a marcat golul decisiv cu UTA, 1-0, în deplasare. Noua „perlă” a lui Hagi a anunțat după acea partidă că se gândește doar la titlu.

„A fost un sentiment frumos, a fost un meci frumos, o atmosferă frumoasă, sunt fericit că am adus cele trei puncte. Ne motivăm la fiecare meci, trebuie să câștigăm fiecare meci și să rămânem acolo. Eu muncesc mult la antrenamente, o să-mi ajut echipa cât mai mult. Ne dă încredere victoria asta, sper să luăm pas cu pas și să câștigăm. Nu contează cine intră, toți atacanții sunt buni la noi”, a spus Adrian Mazilu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Adrian Mazilu este crescut la academia lui Gheorghe Hagi

Gol controversat în Farul – Sepsi

În minutul 22 al partidei de la Ovidiu, la scorul de 0-0, Tudor Băluță a marcat, după o centrare perfectă a lui Mihai Popescu. Însă, reușita lui Băluță a fost umbrită de un moment confuz, deoarece „centralul” Adrian Cojocaru a arătat centrul terenului, indicând gol valabil, deși unul dintre „asistenți” avea fanionul ridicat, indicând o poziție de offside.

Ulterior, au intervenit arbitrii din camera VAR, care au analizat poziția de ofsaid în care se afla Denis Alibec, dar și o posibilă poziție de ofsaid la Mihai Popescu, cel care i-a centrat lui Tudor Băluță. În urma analizei, s-a decis că Alibec nu a influențat faza, iar Popescu nu se afla în ofsaid, motiv pentru care golul Farului a fost validat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și