Închide meniul

Gică Hagi aruncă „bomba” şi îl aduce pe Rivaldo patron la Farul! Anunţul momentului în fotbalul din România

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2023, 12:07

Reclamă
Gică Hagi aruncă „bomba şi îl aduce pe Rivaldo patron la Farul! Anunţul momentului în fotbalul din România

Gică Hagi aruncă "bomba" şi îl aduce pe Rivaldo patron la Farul

Gică Hagi s-ar fi înţeles cu Rivaldo / Colaj Profimediaimages

Gică Hagi dă marea lovitură şi îl aduce pe Rivaldo patron la Farul. „Regele” primeşte ajutorul pe care îl dorea şi l-ar fi convins pe fostul mare star din naţionala Braziliei să investească la campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a anunţat de mai mulţi ani că are nevoie de susţinere financiară pentru a putea să se lupte pentru trofee cu Farul. După o lungă aşteptare, se pare că visul său se adevereşte şi se pregăteşte să arunce „bomba”.

Gică Hagi aruncă „bomba” şi îl aduce pe Rivaldo patron la Farul

Potrivit prosport.ro, Hagi urmează să bată palma cu Rivaldo, cel care ar urma să preia o cotă din societate. Balonul de Aur din 1999 ar urma să investească la clubul din Constanţa. Gică Hagi ar primit atât un ajutor financiar, cât şi pe plan de imagine. „Regele” ar urma să profite şi de relaţiile pe care le are fostul mare jucător al Barcelonei şi al lui AC Milan.

Rivaldo îl are pe fiul său la Farul. Rivaldinho a ajuns în acest sezon la Farul, după despărţirea de Universitatea Craiova. Atacantul în vârstă de 28 de ani a jucat în 4 meciuri din Liga 1 în tricoul constănţenilor, fără a reuşi să înscrie. A marcat două goluri în cupele europene, în confruntările cu Flora şi HJK.

În prezent, Gică Hagi şi Ciprian Marica sunt în acţionariatul Farului. Recent, Marica a reuşit chiar să îşi dubleze numărul de acţiuni.

Reclamă

Ciprian Marica avea 20%, e premieră totală ce spun acum. Ciprian Marica avea 20% și Gică Hagi 80%. I-a cumpărat 10% lui Marica, ca să vândă 80%”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Rivaldo a înscris istorie în fotbalul mondial şi are o avere estimată, pe site-urile de specialitate, la 70 de milioane de dolari.

Rivaldo, batjocorit într-un parc din Craiova

În luna aprilie a acestui an, Rivaldo a fost batjocorit într-un parc din Craiova! Pe internet circulă un clip în care fostul mare fotbalist brazilian și tatăl lui Rivaldinho este umilit de un trecător.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un clip care a făcut „valuri” pe internet, Rivaldo este filmat în timp ce se plimba, alături de o cunoștință, într-un parc din Craiova. Fostul mare fotbalist a zâmbit la cameră, în momentul în care a observat că este filmat.

Deși Rivaldo a avut o atitudine respectuoasă, persoana care îl filma l-a luat peste picior pe fostul component al naționalei Braziliei, întrebându-l ironic: „De unde ți-ai luat, mă, mersul ăsta?!”.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Aceștia l-au criticat pe realizatorul clipului pentru că l-a ironizat pe Rivaldo.

O parte dintre comentariile internauților: „Păcat că te-a salutat” / „Țărane, și-a luat mersul ăsta când a răbdat de foame pentru visul lui de a scăpa de sărăcie și a ajunge unul din cei mai mari fotbaliști ai planetei… Spre deosebite de tine… Tu ești fără scăpare din prostie” / „Dacă erai inteligent, ai fi știut cine este”.

Rivaldo este fostul Balon de Aur din 1999. A scris istorie în naţionala Braziliei, cu care a câştigat Campionatul Mondial din 2002. Şi-a anunţat retragerea din fotbal în 2014.

Gică Hagi, discurs manifest după ce România a rămas fără echipe în cupele europene

Hagi a cerut, din nou, investiţii în fotbal pentru a putea evolua. Gică Hagi a spus, în contextul rezultatelor din cupele europene, că fotbalul românesc a ajuns într-un punct minim.

Fotbalul românesc are mult de progresat, sunt multe direcții în care trebuie să progreseze. E un moment în care trebuie să reflectăm foarte bine, pentru a face progrese. E chestia adminsitrativă, unde trebuie să ne prganizăm mai bine.

Reclamă

Administrativul produce bugete, bani, care pot aduce un plus pentru fotbalul românesc. Obiectivele vin de la partea administrativă, iar partea tehnică trebuie să le îndeplinească. Cu toții, din tot ce am văzut, toată lumea e de acord că suntem unde suntem, jos. E realitatea, chiar dacă e greu de acceptat. Datoria mea e să analizez și să văd ce fac de mâine. Trebuie găsite cauzele și schimbat ceva.

Pentru cei care am făcut performanță, e greu să acceptăm realiatea asta dură. Trebuie să schimbăm ceva, ca echipele românești să fie an de an în cupele europene. Echipele trebuie să aibă acționari puternici, ca în fotbalul european. S-a făcut Revoluția în ’89 ca să fim, liberi, democrați, dar de atunci am regresat mult.

Toți cei de afară, pe care i-am bătut sau am jucat de la egal la egal, aveau 80 de milioane buget și acum au ajuns la un miliard. Noi suntem ZERO în momentul de față. Bugetele noastre nu contează, sunt infime, la ce țară reprezentăm, la populația pe care o avem. Ce s-a întâmplat în vara asta, ce s-a întâmplat în ultimii 15 ani, doare. Dacă nu doare, e greu să vină ceva bun pentru România”, a spus Hagi într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și