Închide meniul

Gică Hagi, avertisment pentru rivalele din Liga 1: „I-am distrus pe toţi sezonul trecut!”

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2023, 12:08

Reclamă
Gică Hagi, avertisment pentru rivalele din Liga 1: „I-am distrus pe toţi sezonul trecut!

Gică Hagi, vehement la conferinţa de presă, după Farul - FCSB 0-1

Gică Hagi, în timpul unui meci al Farului/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

Gică Hagi a lansat un avertisment pentru rivalele din Liga 1. „Regele” s-a declarat nemulţumit de faptul că Farul nu este luată în calcul, pentru titlul de campioană din acest an. Managerul constănţenilot a adus aminte de faptul că echipa sa a devenit campioană în sezonul trecut, „distrugându-şi” adversarele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a înregistrat două victorii, în primele trei runde de Liga 1. În această etapă, constănţenii se vor duela cu Petrolul, duminică, de la ora 18:15, în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, avertisment pentru rivalele din Liga 1

Gică Hagi a mărturisit că echipa sa are acelaşi buget ca anul trecut, însă obiectivul este unul clar, calificarea în play-off. „Regele” a mai declarat că Farul nu este favorită la titlu, ţinând cont de faptul că celelalte rivale din Liga 1 au făcut transferuri bune.

De asemenea, Gică Hagi a mai declarat că doar printr-un fotbal bun, echipa sa se poate lupta de la egal la egal cu Rapid, FCSB, Universitatea Craiova sau CFR Cluj, formaţiile care îşi propun clasarea pe primele locuri din Liga 1, în acest sezon.

„Toată lumea nici măcar nu ne-a dat pe noi că vom fi acolo, dar cu tot respectul pentru toate. Noi vrem să ne ducem iar în play-off. Avem același buget de anul trecut, vă dați seama că anul trecut mentalitatea pe care o aveam, să încercăm să ajungem în play-off, să ne batem cu cele mai bune…o avem și acum. Ne dorim să intrăm în play-off, dacă vom avea capacitatea să producem meciuri foarte bune, e clar că vom vedea dacă putem să ne luptăm la mai mult.

Reclamă

Am devenit anul trecut campioană pentru că am făcut un sezon fenomenal, unic, i-am distrus pe toți. Că s-a numit CFR, FCSB, Craiova, i-am distrus pe toți, în toate meciurile când i-am prins. E clar, nu putem trăi din ce a fost anul trecut.

Niciodată favoriți la titlu! Nu putem să ne considerăm favoriți, din punct de vedere financiar nu putem să ne luptăm cu ele. Fotbalistic, dacă lucrăm bine, atunci cu siguranță putem să ne batem cu ei. FCSB, Craiova, Rapidul acum, au un nivel, semnează jucători cu un anumit nivel”, a declarat Gică Hagi, pentru fanatik.ro.

Gică Hagi, despre Constantin Budescu

Gică Hagi a vorbit despre transferul lui Constantin Budescu la Farul. Atacantul de 34 de ani s-a despărţit de Petrolul şi va face din nou pereche cu bunul său prieten, Denis Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

„Am lucrat personal cu el și se pare că suntem de acord să muncim împreună. E numărul 10. E numărul 10 care ne lipsea. Care face diferența. El să fie încrezător, ambițios, să fie focusat, să vină la noi cu dorință să creeze, să facem lucruri împreună, iar noi să îl ajutăm să fie în forma cea mai bună. Să se simtă bine pe teren. Acesta sunt obiectivele.

Budescu este un jucător extraordinar, din ce m-am interesat e o persoană fenomenală. Normal, jucătorii cu personalitate, cu nume mare, nu e ușor de lucrat cu ei, dar trebuie să știi cum să faci lucrurile. Încercăm să îl facă să se simtă bine. Vor juca împreună. Indiferent de intenstiatea meciului”, a spus Hagi, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și