Închide meniul

Gică Hagi chiar e „Rege” în Liga 1: „Scuzaţi-mă, suntem cei mai buni!”

Dan Roșu Publicat: 1 septembrie 2022, 13:48 / Actualizat: 1 septembrie 2022, 15:33

Gică Hagi chiar e „Rege în Liga 1: „Scuzaţi-mă, suntem cei mai buni!

Mesajul primit de Gică Hagi de la Alexi Pitu

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Farul e pe primul loc în Liga 1
  • Echipa lui Hagi le-a bătut pe CFR şi FCSB

Gică Hagi chiar e „Rege” în Liga 1! Antrenorul Farului susţine că echipa lui e cea mai bună echipă din campionat, în acest moment, după victoriile cu CFR şi FCSB, cu acelaşi scor, 3-1. Dobrogenii sunt pe primul loc, la egalitate de puncte cu Rapid (18), dar cu un golaveraj superior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi i-a bătut pe Dan Petrescu şi Nicolae Dică, în câteva zile. Pentru „Rege”, urmează luni duelul cu Universitatea Craiova a lui Mirel Rădoi.

Gică Hagi chiar e „Rege” în Liga 1: „Scuzaţi-mă, suntem cei mai buni!”

„Suntem acolo, sus. Am atâta experienţă. Suntem într-un moment extraordinar, fantastic. Să baţi Steaua şi CFR, cu şase goluri marcate, scuzaţi-mă, suntem cei mai buni. În momentul de faţă, suntem cei mai buni.

Reclamă

Dar eu trebuie, ca antrenor, să echilibrez lucrurile. De mâine, trebuie să pregătim alt meci, pentru că drumul e lung. Orice meci din prima ligă e dificil. Noi vrem să construim o mentalitate de învingători, adică de a încerca să câştigăm fiecare meci.

Cred că stăm bine pe toate compartimentele, am avut noroc, am semnat bine în această vară. Farul, după cum a jucat, trebuia să aibă full puncte, maximum de puncte. Aşa e fotbalul”, a spus Hagi, în conferinţa de presă.

Reclamă

Gică Hagi a anunţat ce ar fi făcut dacă avea bani la Farul

Echipa „Regelui” a învins-o pe vicecampioana României şi a urcat pe primul loc. Hagi a recunoscut că atacă titlul şi a dezvăluit care este marele vis: prezenţa în grupele Champions League. Liderul Generaţiei de Aur îşi doreşte să aibă un buget cu care să joace în cea mai importantă competiţie europeană.

„Cred eu că avem un lot foarte bun, cu internaţionali, cu experienţă, cu jucători care au ieşit campioni. Eu cred că chiar avem un lot construit. Am avut şansă să putem să îi aducem la noi pentru că banii noştri nu sunt de nivelul wow, nici nu avem un leu de transferuri! Aţi văzut voi că am cumpărat noi vreun jucător şi am plătit? Am văzut că alţii cumpără şi plătesc bani de bani, noi n-avem!

(Reporter: Înseamnă că aveţi ochi la transferuri) Înseamnă că eu sunt bun, sunt bun! Sunt hunter (n.r. vânător), adică mă uit bine şi ştiu ce fac!

Reclamă 4 / 0/3

E o săptămână europeană, aşa am numit-o şi echipei, şi dumneavoastră. Două meciuri le-am făcut wow, bine, acum rămâne să-l facem pe al treilea la Craiova, să arătăm… să mergem în Oltenia, să o dăm cu ei, să vedem care pe care, care e mai bun. Dar va fi un meci foarte greu„, a declarat Gică Hagi după Farul – FCSB 3-1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu