Închide meniul

„Dacă aţi avea şi bani, ce aţi face?”. Răspunsul fabulos dat de Gică Hagi după Farul – FCSB 3-1: „Champions League!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 septembrie 2022, 9:32

„Dacă aţi avea şi bani, ce aţi face?. Răspunsul fabulos dat de Gică Hagi după Farul – FCSB 3-1: „Champions League!

Gică Hagi este dispus să vândă Farul

Gică Hagi, în conferinţa de presă / Antena Sport

Răspunsul fabulos dat de Gică Hagi la finalul meciului Farul – FCSB, scor 3-1, din etapa a 8-a a Ligii 1. Echipa „Regelui” a învins-o pe vicecampioana României şi a urcat pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a recunoscut că atacă titlul şi a dezvăluit care este marele vis: prezenţa în grupele Champions League. Liderul Generaţiei de Aur îşi doreşte să aibă un buget cu care să joace în cea mai importantă competiţie europeană.

„Dacă aţi avea şi bani, ce aţi face?”. Răspunsul fabulos dat de Gică Hagi după Farul – FCSB 3-1

Gică Hagi este încântat de campania de transferuri făcută în pauza competiţională. A făcut schimbări masive în lotul Farului.

Cred eu că avem un lot foarte bun, cu internaţionali, cu experienţă, cu jucători care au ieşit campioni. Eu cred că chiar avem un lot construit. Am avut şansă să putem să îi aducem la noi pentru că banii noştri nu sunt de nivelul wow, nici nu avem un leu de transferuri! Aţi văzut voi că am cumpărat noi vreun jucător şi am plătit? Am văzut că alţii cumpără şi plătesc bani de bani, noi n-avem!

(Reporter: Înseamnă că aveţi ochi la transferuri) Înseamnă că eu sunt bun, sunt bun! Sunt hunter (n.r. vânător), adică mă uit bine şi ştiu ce fac!

Reclamă

E o săptămână europeană, aşa am numit-o şi echipei, şi dumneavoastră. Două meciuri le-am făcut wow, bine, acum rămâne să-l facem pe al treilea la Craiova, să arătăm… să mergem în Oltenia, să o dăm cu ei, să vedem care pe care, care e mai bun. Dar va fi un meci foarte greu„, a declarat Gică Hagi după Farul – FCSB 3-1.

Hagi visează cu ochii deschişi să îi cânte imnul Champions League la meciurile Farului.

(Reporter: Dacă aţi avea şi bani, ce aţi face?) Aş merge în Champions League. Simplu! Adică am fi cei mai buni, simplu. Nu o să zic (n.r. dacă ar fi aşa simplu), că îmi fură alţii ideile cum au făcut până acum. Nu o să zic. Se pot face lucruri extraordinare, doar să ne dorim. În România există potenţial mare! Trebuie să ne gândim ce facem cu România„, a mai spus „Regele”.

Reclamă 4 / 0/3

Farul este neînvinsă în Liga 1. Are 5 victorii şi 3 remize, iar în ultimele două etape le-a învins cu acelaşi scor, 3-1, pe CFR Cluj şi FCSB. Etapa viitoare joacă, în deplasare, împotriva Universităţii Craiova.

Farul, victorie categorică cu FCSB

FCSB s-a văzut învinsă de Farul după o partidă horror făcută de jucătorii lui Nicolae Dică. Este al doilea eșec al roș-albaștrilor din această stagiune, după 0-2 cu Rapid.

Farul a deschis scorul în minutul 23, din penalty, prin Denis Alibec, după ce Dawa l-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

S-a făcut 2-0 chiar în prelungirile primei reprize, după o nouă fază la care Louis Munteanu a ieșit la rampă. Fotbalistul împrumutat de la Fiorentina a centrat perfect pentru Doukoure, la întâlnire, iar jucătorul ivorian l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură de cap.

FCSB a redus din diferență în minutul 70, prin Compagno, aflat la primul gol în tricoul roș-albaștrilor. Italianul a înscris cu o reluare din fața porții după o centrare a lui Florinel Coman.

Speranțele la o remontada ale echipei lui Dică s-au evaporat aproape instant, după ce Grameni a marcat în minutul 77. Mijlocașul a fost lăsat singur în careu de fundașii FCSB-ului și nu l-a iertat pe Târnovanu.

În urma acestei înfrângeri, FCSB a rămas pe locul 13 în Liga 1. Farul e liderul campionatului, la egalitate de puncte cu Rapid.

Reclamă
Recomandări
  • Farul – FCSB 3-1
  • Gică Hagi vrea în grupele Champions League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și