Închide meniul

Gică Hagi, criticat după transferul lui Marian Aioani la Rapid: „Nu înţeleg. Scade valoarea clubului”

Alex Masgras Publicat: 24 ianuarie 2024, 10:52

Reclamă
Gică Hagi, criticat după transferul lui Marian Aioani la Rapid: „Nu înţeleg. Scade valoarea clubului

Gică Hagi, criticat după transferul lui Marian Aioani la Rapid

Marian Aioani, în timpul unui meci / Profimedia

Gică Hagi a fost criticat după transferul lui Marian Aioani la Rapid. La scurt timp după ce Horaţiu Moldovan a plecat la Atletico Madrid, giuleştenii l-au prezentat pe fostul portar al campioanei Farul Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aioani a semnat pe trei sezoane şi jumătate cu Rapid, giuleştenii plătit 400.000 de euro pentru transferul portarului de 24 de ani.

Gică Hagi, criticat după transferul lui Marian Aioani la Rapid

Suma plătită de rapidişti a ridicat semne de întrebare, iar Gică Craioveanu consideră că Farul a greşit când l-a cedat pe Aioani la un adversar din campionat, fiind de părere că o astfel de mutare îi scade din valoare clubului de la malul mării.

„Pentru Rapid este o mutare foarte bună, este un portar care are experiență și care mi-a plăcut foarte mult. Este un portar bun, cu personalitate, iar pentru Rapid este o achiziție enormă. Dar Farul nu înțeleg cum l-a lăsat să plece, ținând cont că trage la play-off și la cupele europene. Este greu să ții un jucător care vrea să plece la un club poate mai mare pe un salariu mai mare.

Să te desprinzi în așa scurt timp de jucători importanți, ție ca și club îți scade valoarea. Eu n-aș fi vândut, mai ales la un adversar direct.

Reclamă

Eu cred că e clubul (n.r. Farul) care a vândut cel mai mult în ultimul an și pe cei mai mulți bani. Cred că e pasul corect pentru Aioani. Sper ca Rapid să fie în lupta pentru titlu, ca să fie campionatul frumos”, a declarat Gică Craioveanu, la digisport.ro.

Marian Aioani, prezentat oficial la Rapid

Marian Aioani a fost prezentat oficial la Rapid. Portarul s-a alăturat clubului de sub Grant, după plecarea lui Horaşiu Moldovan la Atletico Madrid. Aioani a semnat cu giuleştenii un contract valabil pe trei sezoane şi jumătate.

Rapid a dat lovitura în această iarnă şi a reuşit să-l transfere pe portarul titular al celor de la Farul. Dan Şucu a plătit 400.000 de euro în schimbul goalkeeper-ului de 24 de ani, jumătate din suma pe care o va încasa, după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a reuşit să efectueze astfel cel de-al cincilea transfer, în această iarnă. Giuleştenii i-au mai transferat pe Florent Hasani, Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz şi Damjan Djokovic.

Marian Aioani se va alătura lotului condus de Cristiano Bergodi de mâine, şi va începe pregătirile pentru derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă. Portarul de 24 de ani a bifat 27 de meciuri la Farul, în prima parte a sezonului, în toate competiţiile.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și