Închide meniul

Marian Aioani, prezentat oficial la Rapid! Anunţul de ultim moment al giuleştenilor

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 16:57

Reclamă
Marian Aioani, prezentat oficial la Rapid! Anunţul de ultim moment al giuleştenilor

Marian Aioani, prezentat oficial la Rapid

Marian Aioani, prezentat oficial la Rapid/ Rapid

Marian Aioani a fost prezentat oficial la Rapid. Portarul s-a alăturat clubului de sub Grant, după plecarea lui Horaşiu Moldovan la Atletico Madrid. Aioani a semnat cu giuleştenii un contract valabil pe trei sezoane şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a dat lovitura în această iarnă şi a reuşit să-l transfere pe portarul titular al celor de la Farul. Dan Şucu a plătit 400.000 de euro în schimbul goalkeeper-ului de 24 de ani, jumătate din suma pe care o va încasa, după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid.

Marian Aioani, prezentat oficial la Rapid

Rapid a reuşit să efectueze astfel cel de-al cincilea transfer, în această iarnă. Giuleştenii i-au mai transferat pe Florent Hasani, Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz şi Damjan Djokovic.

Marian Aioani se va alătura lotului condus de Cristiano Bergodi de mâine, şi va începe pregătirile pentru derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă. Portarul de 24 de ani a bifat 27 de meciuri la Farul, în prima parte a sezonului, în toate competiţiile.

„Rapid continuă seria transferurilor, reușind să îl achiziționeze pe Marian Aioani, goalkeeperul campioanei Farul Constanța.

Reclamă

În vârstă de 24 de ani, Aioani a semnat cu Rapid un contract valabil pe trei ani și jumătate, urmând să se alăture lotului antrenat de Cristiano Bergodi chiar de mâine.

În prima parte a campionatului, Marian a jucat în 18 meciuri din Superligă, dintre care cinci au fost încheiate fără gol primit. În total, a bifat 27 de jocuri în actualul sezon.

Născut la Buftea, portarul de 1,87 m și-a făcut junioratul la Chindia Târgoviște, formație la care a și debutat ca senior, iar din 2021 a îmbrăcat tricoul Farului Constanța.

Reclamă 4 / 0/3

Aioani a îmbrăcat tricoul naționalelor U23, U21, u19, U18, fiind selecționat și la naționala mare a României, având 12 meciuri pe banca de rezerve”, au transmis cei de la Rapid, pe site-ul oficial al clubului.

Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semna cu Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semna cu Atletico Madrid şi a avut un mesaj emoţionat pentru fosta sa echipă. Horaţiu Moldovan a spus că Rapid l-a ajutat enorm în carieră.

Totodată, Horaţiu Moldovan a mai spus că nu putea refuza oferta de la Atletico Madrid, chiar dacă are şanse mai mici să joace titular în faţa lui Jan Oblak.

„Vreau să le mulţumesc celor de la Rapid. Dacă nu erau ei, nu eram nici la Liga 1. Cred că sunt foarte mulţi oameni cărora le mulţumesc, dar nu stau acum să îi numesc pe toţi. Sunt foarte multe amintiri frumoase, cred ăc şi promovarea, şi intrarea în playoff. Întâlnirea cu suporterii pe noul Giuleşti, chiar am amintiri frumoase şi am ce povesti nepoţilor.

Cel mai greu moment de la Rapid, a fost la început, când am semnat şi am pierdut la Slobozia. Au fost foarte multe discuţii, dar când a apărut Atletico Madrid nu poţi refuza această echipă. Au fost şi cei mai decişi. Mai am de făcut vizita medicală. Cu Diego Simeone nu am apucat să vorbesc. Cu Mister Edi am schimbat câteva mesaje, îi mulţumesc pe această cale„, a spus Horaţiu Moldovan la plecarea din România.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și