Închide meniul

Gică Hagi, criză de nervi după golul marcat de George Cîmpanu: „Băi, ce faceţi?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 aprilie 2023, 22:00

Reclamă
Gică Hagi, criză de nervi după golul marcat de George Cîmpanu: „Băi, ce faceţi?!

Gică Hagi, criză de nervi în Farul Constanţa - Universitatea Craiova

Captură Orange Sport

Gică Hagi a făcut o adevărată criză de nervi după ce George Cîmpanu a marcat al doilea gol pentru Universitatea Craiova. Introdus la pauză de Eugen Neagoe, în locul lui Ştefan Baiaram, Cîmpanu a marcat golul 2 al Universităţii Craiova, la capătul unei faze superbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după golul lui George Cîmpanu, Gică Hagi a făcut o criză de nervi. Camerele TV l-au suprins pe Hagi în timp ce îşi certa elevii pentru modul în care au judecat faza golului marcat de Cîmpanu.

Gică Hagi a făcut o criză de nervi după golul marcat de George Cîmpanu

„Băi, ce faceţi, băi?!„, a fost surprins Hagi în timp ce striga la elevii săi. „Regele” s-a calmat după numai 5 minute, când Grameni a reuşit să egaleze.

Gică Hagi a refuzat o ofertă de la Beșiktaș pentru Enes Sali

Gică Hagi se pare că a refuzat o ofertă de la Beșiktaș pentru Enes Sali, puștiul minune de la Farul, în vârstă de doar 17 ani. Presa din Turcia a făcut anunțul și a dezvăluit faptul că „Regele” nu a fost de acord cu propunerea oficialilor formației de tradiție din Istanbul.

Beșiktaș a pus ochii pe Enes Sali, după cum anunță publicația fanatik.tr. Oficialii turci au fost dispuși să achite suma de 500.000 de euro pentru tânărul mijlocaș de la Farul, însă Gică Hagi a refuzat pe loc propunerea.

Reclamă

Cu toate acestea, sursa citată mai sus a avut doar cuvinte de laudă pentru Gică Hagi, cât și pentru Enes Sali.

„Legendarul Gică Hagi, care este atât patron, cât și manager la Farul, continuă să atragă atenția cluburilor mari din Europa cu jucătorii talentați pe care îi crește la academia sa. Ultimul nume care intră pe listă este un jucător cu origini turce, Enes Sali. Chiar dacă are doar 17 ani, a reușit să-și câștige un loc important în echipa lui Hagi”, notează turcii de la fanatik.tr.

Farul – Universitatea Craiova, echipe de start:

Farul: Aioani – Boli, Larie, Kiki, Borza – Artean, Nedelcu, Grameni – Alibec, L. Munteanu, Ad. Mazilu

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, Baravykas, Gustavo Henrique, Doukoure, Casap, Barbosa, Sali, V. Morar

Antrenor: Gheorghe Hagi

CSU Craiova: I. Popescu – Șt. Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, Ndong – Al. Crețu, Mateiu, Căpățînă – Baiaram, Koljic, A. Ivan

Rezerve: Lazar – Mitrea, Badelj, V. Găman, Sala, Cîmpanu, Roguljic, Rivaldhinho, Markovic

Antrenor: Eugen Neagoe

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și