Închide meniul

Gică Hagi, dezamăgit după Farul – U Cluj 1-1: „Am controlat meciul de la cap la coadă”. Ce a spus despre gafa lui Aioani

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 octombrie 2023, 0:17

Gică Hagi, dezamăgit după Farul – U Cluj 1-1: Am controlat meciul de la cap la coadă”. Ce a spus despre gafa lui Aioani

Gică Hagi, dezamăgit după Farul - U Cluj 1-1

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a fost dezamăgit după Farul – U Cluj 1-1. Antrenorul campioanei s-a declarat nemulțumit de prestația jucătorilor săi, din cadrul remizei înregistrate la malul mării. De asemenea, a vorbit și despre gafa lui Aioani, care a provocat golul lui Câmpanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Farul și U Cluj a contat pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Liga 1. Meciul de la Ovidiu a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Hagi, reacție nervoasă după Farul – U Cluj 1-1: „”

După partida de la Ovidiu, Gică Hagi a analizat prestația jucătorilor săi. „Regele” s-a declarat nemulțumit de faptul că „marinarii” nu reușesc să înscrie, având în vedere numărul mare de ocazii pe care și le fac în timpul meciurilor. De asemenea, a vorbit și despre greșeala lui Aioani, din prima repriză a duelului.

„Am controlat jocul de la cap la coadă. Am controlat ritmul și intensitatea jocului, cu toate că am făcut și greșeli. Din păcate am stat doar în ultima pasă, centrarea și nu a venit golul. Am avut puțină calitate.

Ce să blocheze U Cluj? Am ajuns de 30 de ori în careu, unde să o dăm? Le-am zis, am discutat, dar sunt zile în care nu iese nimic. Sunt puțin supărat, dar asta e, am pierdut 2 puncte importante, asta e.

Reclamă

Jucătorii au momente și momente, important este ca echipa să conducă. Mazilu nu trece printr-o perioadă în care marchează, dar o să muncim pentru a-l face să joace bine din nou, să fie mai limpede la prima acțiune.

Nu reproșez nimic arbitrajului. Noi am vrut să jucăm mai rapid, dar adversarul a fost ajutat să joace mai lent, portarul degaja după 2 minute.

La golul lor a fost o greșeală copilărească, dar nu ne-a influențat prea tare, am condus ostilitățile, dar mai avem de lucrat în ultimi 30 de metri. Pe drumul pe care mergem nu este bine, la finalizare facem foarte puțin,

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. despre următorul meci, cu UTA) Orice meci are 3 puncte, jucăm să câștigăm, am demonstrat asta anul trecut, dar sunt zile și zile. Următorul meci este acasă, trebuie să îl câștigăm, adversarul va fi dificil, s-au omogenizat și vom avea un meci foarte greu”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Ce a spus Tudor Băluță despre greșeala lui Aioani, din Farul – U Cluj 1-1

„Cred că a fost un meci pe care l-am controlat în mare parte, ne-am creat destule ocazii. Am luat un gol pe greșeala noastră, dar putem face lucruri mai bune pe faza ofensivă. Una peste alta e un rezultat corect. Trebuie să fim mai atenți în față.

Cu toții greșim, și eu am greșit, ăsta e fotbalul. Golurile apar pe greșelile adversarilor. Așa a fost să fie, nu e nicio problemă, vine următorul meci și avem șansa de a arăta mai bine.

(n.r. despre faza golului) Am primit o pasă foarte bună din partea lui Budescu, mă bucur că am marcat, dar am un gust puțin amar pentru că am făcut doar un egal.

Am avut 3 victorii la rând, azi a fost un egal, am dat eu gol, dar data viitoare poate da altcineva. Avem un grup foarte bun. Ne luptăm să urcăm cât mai mult în clasament, suntem pe drum bun, rămânem motivați, ambițioși și trebuie să urcăm cât mai mult în clasament”, a spus Tudor Băluță, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și