Închide meniul

Gică Hagi, discurs dur după FC Voluntari – Farul 1-1: „Mă aşteptam ca atacanţii noştri să dea gol!” Nemulţumit de arbitraj: „E incredibil!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 decembrie 2022, 22:46

Gică Hagi, discurs dur după FC Voluntari – Farul 1-1: „Mă aşteptam ca atacanţii noştri să dea gol! Nemulţumit de arbitraj: „E incredibil!

Racţia lui Gică Hagi, după FC Voluntari - Farul 1-1

Farul este lider în Liga 1 / Hepta

Gică Hagi, discurs dur după FC Voluntari – Farul 1-1. Deşi a admis că rezultatul este unul echitabil, Hagi s-a arătat nemulţumit de lipsa de eficienţă a atacanţilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a mai spus că, înainte ca Voluntari să primească penalty, echipa sa trebuia să beneficieze de un penalty.

Gică Hagi, discurs dur după FC Voluntari – Farul 1-1

Gică Hagi a oferit savuros când a vorbit despre viitorul lui Denis Alibec. „Regele” a evitat să dea un răspuns clar şi a spus că e mai mult cu gândul la sărbători. De asemenea, Hagi a precizat că titlul rămâne un ţel.

„Am început foarte bine jocul, eram conectaţi. După gol nu am mai avut acelaşi ritm şi au preluat conducerea meciului. Sunt lucruri care se întâmplă, chiar dacă spun ceva, dar totul face parte din joc. Şi noi am avut eliminare înainte. 200 la sută. E incredibil. Incredibil.

Eu mă așteptam ca atacanții să marcheze. Dacă nu pasezi în fața porții și dai la poartă din unghi, eu ce să fac? Am țipat de nu știu câte ori… Ne prinde bine vacanța. Acum o săptămâna am dat 8 goluri, nu s-a întâmplat nimic. Voluntari a controlat ritmul, noi a trebuit să alergăm.

Reclamă

O să revenim la identitatea noastră, să dominăm, nu să jucăm individual. În ultimele două meciuri, am gândit doar individual, azi am avut doar câteva momente bune, dar în rest am dat posibilitatea adversarului să controleze jocul. Eu am pauză, vin sărbătorile, vreau să mă relaxez, apoi vom vedea ce o să facem.

Dacă jucăm cum am jucat până la ultimele două meciuri, spuneam că suntem pregătiți pentru titlul. Așa, nu știu. Clar ne gândim, dar va fi o luptă acolo sus și vom vedea ce se va întâmpla„, a spus Gică Hagi la digisport.ro.

Reacţia lui Gică Popescu, după FC Voluntari – Farul 1-1

Reacţia lui Gică Popescu, după FC Voluntari – Farul 1-1. Preşedintele constănţenilor a spus că rezultatul este unul echitabil, având în vedere ocaziile ratate. Mai mult, Gică Popescu spune că toate echipele care se vor califica în playoff se bate la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Un rezultat echitabil. Mai sunt multe meciuri de jucat. Toate lumea face evaluări în acest moment. Toate echipele care intră în play-off se pot gândi la câștigarea titlului. 

La noi nu e vorba de oboseala, am avut zile de pauză. Azi am început bine ambele reprizele, dar a apărut o greșeală personală. Moral scăzut la noi? Credeți că poți avea moralul scăzut la Hagi?”, a spus Gică Popescu după FC Voluntari – Farul 1-1.

Recomandări
  • Gică Hagi, discurs dur după FC Voluntari – Farul 1-1
  • Hagi s-a arătat nemulţumit de lipsa de eficienţă a atacanţilor săi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și