Închide meniul

Voluntari – Farul 1-1. Gică Hagi poate pierde primul loc la final de an! Tudor Băluţă şi Adam Nemec, marcatorii partidei

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 16 decembrie 2022, 21:59

Voluntari – Farul 1-1. Gică Hagi poate pierde primul loc la final de an! Tudor Băluţă şi Adam Nemec, marcatorii partidei

Voluntari - Farul 1-1

Gica Hagi, în timpul unui meci/ Hepta

Voluntari – Farul 1-1. Partida din etapa a 21-a din Liga 1 a fost în format live score, pe AS.ro. Trupa lui Gică Hagi poate pierde primul loc la final de an, în cazul în care CFR Cluj se va impune în duelul cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile remizei dintre Voluntari şi Farul au fost reuşite de Tudor Băluţă, în minutul 4, şi Adam Nemec, în minutul 87, din penalty.

Voluntari – Farul 1-1

Min. 87: GOL Voluntari! Adam Nemec a reuşit să marcheze din penalty şi a restabilit egalitatea pe tabelă!

Min. 86: Penalty pentru Voluntari! Şansă mare pentru ilfoveni!

Min. 51: Gol anulat pentru Farul! Denis Alibec reuşise să marcheze, însă atacantul lui Gică Hagi a fost surpins într-o poziţie de ofsaid!

Reclamă

Min. 4: Gol Farul! Tudor Băluţă a deschis scorul în partida cu Voluntari! Mijlocaşul a marcat cu un şut din afara careului, după ce a profitat de un şut ratat al lui Kiki!

Min. 1: Începe meciul dintre Voluntari şi Farul!

Echipele de start: 

Reclamă 4 / 0/3

VOLUNTARI: M. Popa – Veiga Varzim, Matricardi, Armaș – Cr. Costin, Govea, Meleke, Rață, Aliji – Nemec, Damașcan
Rezerve: J. Fernandez, Al. Vlad, Helder Tavares, Răduț, Merloi, N. Popescu, R. Popescu, Voican, D. Florea
Antrenor: Liviu Ciobotariu

FARUL: Aioani – Sîrbu, Larie, Artean, Kiki – Benzar, Băluță, Dr. Nedelcu – Alibec, Vl. Morar, Pitu
Rezerve: Buzbuchi – Bîrzu, Torje, Grameni, Casap, Sali, Grobry, Moldoveanu, Mazilu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Partida de vineri este una de maximă importanță pentru Farul Constanța, deoarece, cu o victorie, trupa lui Gică Hagi și-ar consolida locul de lider în Liga 1, cel puțin până la finalul anului. În prezent, Farul este lider în Liga 1, cu 44 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, FC Voluntari își dorește o victorie pentru a se apropia de locurile de play-off. În prezent, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu se poziționează pe locul 9, cu 25 de puncte obținute.

„Este ultimul meci din acest an, este important din multe puncte de vedere. Este ultima impresie. În spate dacă ne uităm, vedem o vară și o toamnă foarte bună, unde am făcut ceva extraordinar. Trebuie să încercăm să câștigăm, să facem un meci mare, contra unui adversar care este foarte bun acasă. Cu un antrenor care are experiență în prima ligă și cred că va fi o deplasare foarte grea. 

Trebuie să facem un meci complet, să facem ambele faze. Nu ca la ultimul meci (n.r. – cu Hermannstadt, 0-4), unde defensiv am stat foarte prost. Sper să terminăm așa cum trebuie anul și să venim acasă cu cele trei puncte.

(n.r. despre absența lui Mihai Popescu) Trebuie să găsesc soluții, nu putem să vorbim despre un jucător care nu va fi în lot la acest meci.

Reclamă

(n.r. despre transferurile din iarnă) Nu pot să vorbesc despre ce va fi în iarnă. În primul rând, vin sărbătorile, după aceea vom vedea ce vom face. Vom analiza și vom trage concluziile”, a declarat Gică Hagi, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și