Închide meniul

Gică Hagi, discurs manifest după ce Farul s-a încurcat cu ultima clasată. Atac la jucători: „Iresponsabilitate!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 noiembrie 2023, 20:13

Reclamă
Gică Hagi, discurs manifest după ce Farul s-a încurcat cu ultima clasată. Atac la jucători: „Iresponsabilitate!

Gică Hagi, mesaj pentru tricolori înainte de România - Elveţia

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gică Hagi a avut un discurs manifest după ce Farul s-a încurcat cu ultima clasată, FC Botoşani, în etapa a 15-a a Ligii 1. „Regele” a găsit cu greu explicaţii la finalul partidei. Nu s-a ferit să le reproşeze jucătorilor rezultatul dezamăgitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Artean a deschis scorul din pasa lui Constantin Budescu, dar Dican a marcat în minutul 89 şi FC Botoşani a produs surpriza la Ovidiu. A fost primul punct reuşit de moldoveni după patru înfrângeri la rând.

Gică Hagi, discurs manifest după ce Farul s-a încurcat cu ultima clasată

Campioana României a pierdut două puncte importante şi a ratat şansa de a reveni pe loc de podium. Gică Hagi a răbufnit la finalul partidei şi i-a arătat cu degetul pe jucători.

Nu suntem limpezi, nu suntem concreți, responsabili așa cum eram anul trecut. Când joci fotbal sunt momente când intră, când nu intră, când portarul poate face diferența. Trebuie să știi să gestionezi un 1-0. Jucătorii care au intrat au intrat foarte slab.

E iresponsabilitate, echipa trebuia să câștige, cei care au intrat au fost 0. Nu au făcut nimic! Ar fi trebuit să aducă prospețime, dar să iei gol la fază fixă…

Reclamă

Toți jucătorii stăteau bine la cap, știam că vor veni cu mingi lungi. La noi când marchezi un gol nu mai vrei să joci. Le-am zis și lor în vestiar, cred că e lipsă de responsabilitate.

Avem 9 jucători accidentați, 9! Trebuie să găsești formule, să câștigi, dar toată lumea s-a obișnuit ca noi să câștigăm mereu. Noi am jucat cu o echipă care are același buget ca noi. Eu nu am ridicat niciun standard, echipa a avut anul trecut momente bune, acum se pare că doar uneori jucăm bine. Fotbalul are multe necunoscute, ne gândim la toate, dar un factor important este că toată lumea trebuie să aducă ceva în plus.

Nu știu ce să vă spun despre Luis Munteanu, încercăm să îl punem la punct, e un atacant de care avem nevoie, nu putem să omitem asta. E puțin precipitat. I-am zis să fie liniștit pentru a iești din situația asta.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimele 3 meciuri acasă, 3 egaluri, trebuia să câștigăm toate meciurile astea, anul trecut eram foarte puternici acasă. Vara asta a fost ceva… am avertizat, am spus că vor fi luni grele față de ce știa Farul. Jucând foarte mult am ajuns să avem 9 jucători accidentanți„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Trecem printr-o perioadă grea, trebuie să ne revenim. Ştiam că ne aştepta un meci greu. Ne pare rău că am luat acel gol, trebuia să câştigăm neapărat!„, a spus şi marcatorul golului, Artean.

Farul Constanţa a remizat cu FC Botoşani

Echipa Farul Constanţa a încheiat duminică la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a 15-a a Superligii.

Farul a avut un gol al lui Artean, anulat correct, pentru ofsaid, în minutul 26. Primul gol al meciului a fost reuşit de Artean, în minutul 61, care a înscris cu o lovitură de cap, din pasa lui Budescu. Oaspeţii au egalat în minutul 89, prin Victor Dican. FC Botoşani a reuşit primul punct după o serie de şase înfrângeri consecutive în toate competiţiile. Campioana este pe locul şase în campionat, cu 21 de puncte, în timp ce FC Botoşani rămâne ultima clasată, cu doar 7 puncte.

FARUL: Aioani – Artean, Larie, K. Boli – M. Popescu Borgnino (Rivaldinho 65), Artean, Grameni (D. Sîrbu 65), Dussaut (Diogo Queiros 84) – Mazilu (L. Banu 65), L. Munteanu, Budescu (Gustavo Marins 84). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FC BOTOŞANI: Ducan – R. Benzar (Adams Friday 73) Mutombo (Şeroni 73), Junior Pius, A. Dragu – Ed. Florescu, Dican, Petro (Cioiu 83) – Mouaddib (Olinga 72), Ilic, Cărăuşu (G. David 60). ANTRENOR: Andrei Patache

Cartonaşe galbene: / Petro 63, Mutombo 63, Junior Pius 74, Cioiu 90+2, Ducan 90+5

Reclamă

Arbitri: Iuliana Elena Demetrescu – Badea Marius, Ţepuşă Mihaela

Arbitri VAR: Trandafir Cristina Mariana – Vornicu Adrian

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
Vezi toate știrile
Citește și