Închide meniul

Gică Hagi, discurs manifest! Porunca „Regelui”: „Să facă Guvernul o lege! Fac miliarde! Eu sunt mic, asta e forţa mea!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 august 2022, 10:21

Gică Hagi, discurs manifest! Porunca „Regelui: „Să facă Guvernul o lege! Fac miliarde! Eu sunt mic, asta e forţa mea!

Cât costă să petreci Revelionul la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia

Gică Hagi, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Hagi, discurs manifest după ce Farul Constanţa a învins FC Voluntari, scor 2-1, şi a ajuns pe primul loc în Liga 1. Hagi a cerut din nou implicarea Guvernului în sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi cere din nou implicarea multinaţionalelor în sportul din România şi vrea ca Guvernul să facă o lege.

Gică Hagi, discurs manifest: „Să facă Guvernul o lege!

Sper să meargă toate echipele românești în grupe, să fie bine. Avem nevoie de entuziasm, emulație bună în rândul suporterilor, al tuturor. Ca să resuscităm puțin și sportul colectiv. Sperăm ca și cei de sus să înțeleagă că trebuie să vină cu o facilitate, o lege bună, care să aducă parteneri buni și să dea stabilitate pe termen mediu și lung. Altfel, trăiăm de azi pe mâine. O facem, o spuneți la televizor, dar nu se ia nicio măsură. Parcă nu se aude nimic. Trebuie să ieșim toți pe stradă să dea o lege să se implice multinaționale? Multinaționalele trebuie să resusciteze sportul românesc, nu Primăria, nu Consiliul Local, care trebuie să facă infrastructura și să renoveze tot ceea ce a lăsat în 1990 fostul regim. Dacă vrem să ne mai batem cu vecinii. Dacă nu, rămânem în spate.

Democrația e bazată pe firme. Societățile care fac miliarde în România să vină să cumpere cluburi, să facă bugete foarte mari pentru că produc bani în România. Nu suntem doar o țară de consum. Să facă Guvernul o lege: 1, 2 sau 3% din cifra de afaceri, să implice multinaționalele. Cum și noi avem Portul Constanța. Nici nu ne-am dat bună ziua, suntem așa de departe că nu ne vedem unii cu ceilalți. Există interes? Nu! Ce facem? Ne dorim sau nu? Trebuie să spunem în față lucrurile. Vrem sport? Așa vor ieși doar individual Simona, băiatul ăsta Popovici, care ne duce în lume și e fantastic.

Eu sunt mic. Asta e forța mea… doar să antrenez, să fiu pe teren. Eu încerc să-mi fac meseria, dar banii nu sunt acolo. Nu am! Asta e singura problemă la Farul. Dar nu numai la Farul, ci la toate cluburile din România. Sunt probleme clare ale fotbalului românesc. Voi vreți Champions League, vreți să ne batem, dar jucătorii buni trebuie să-i plătești. Și trebuie măsurată bine, că la mine e groasă. Eu sper să vină sus toată lumea în Constanța. E echipa Dobrogei, trebuie să vină toată lumea. Și sperăm să facă și stadionul nou la Constanța până în 2024, maxim 2025″, a spus Gică Hagi în conferinţa de presă de după Farul Constanţa – FC Voluntari 2-1.

Reclamă

Gică Hagi, anunțul momentului după ce a dus-o pe Farul pe primul loc în Liga 1

Gică Hagi a făcut anunțul momentului la finalul meciului Farul – FC Voluntari, scor 2-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. „Regele” nu s-a mai ascuns după ce a ajuns pe primul loc în campionatul României.

hiar dacă a ferit să vorbească că echipa lui se luptă pentru titlu, Hagi și-a schimbat discursul după ce jucătorii săi au revenit de la 0-1 și au obținut toate punctele. Denis Alibec (46) și Larie (80) au marcat în victoria de la Ovidiu.

Clubul nostru nu are bani. Nu uitaţi asta. Toţi din România trebuie să ştie. Noi trebuie să luăm jucători care nu sunt în cea mai mare formă. Nu avem bani. E fundamental. Fără asta… Eu decid, nu e nevoia lor.

Reclamă 4 / 0/3

E o provocare pentru noi, au arătat ca sunt foarte buni, au fost cei mai buni, sunt campioni, au în sânge asta. Eu trebuie să îi pun din punct de vedere fizic şi mental. Pentru că trebuie să se adapteze la jocul nostru.

Am încredere în potenţialul nostru, cred că arătăm bine. Am văzut că nu spuneţi că am jucat cu fotbalişti născuţi în 2003, 2004, 2005, dar e normal la Hagi. Avem cea mai bună academie din ţară. Orice copil bun pleacă, aşa trebuie să se întâmple, dar nu răspund eu pentru ce se întâmplă apoi. La Constanţa e un proiect frumos, care are finalitate. Ei trebuie să plece, după nu răspund eu ce se întâmplă după.

Când se întorc la mine, devin iar cei mai buni. Chiar ştim să îi aducem pe drumul care trebuie. Suntem la începutul proiectului, sper ca toată lumea să vină. Sper să vină stadionul. Să ajungem să ne batem la titlu.

Programul lui de recuperare. Sunt multe. Se antrenează la echipa lui. Încearcă să se recupereze. Are răbdare, pentru că e controlat de doctori. Sperăm cât mai repede să revină. Nu se poate estima perioada. El e acolo. Nu există o dată când va reveni. Depinde corpul lui cum va reacţiona”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului, anunță orangesport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și