Închide meniul

Gică Hagi, discurs războinic înainte de Farul – FCSB: „Doar cele 3 puncte contează! Vrem victoria!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2024, 14:15

Reclamă
Gică Hagi, discurs războinic înainte de Farul – FCSB: „Doar cele 3 puncte contează! Vrem victoria!

Gică Hagi, discurs războinic înainte de Farul - FCSB

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a avut un discurs războinic înainte de Farul – FCSB, care este derby-ul etapei. Hagi a spus că pentru a avea speranţe de o clasare cât mai bun, echipa sa trebuie să câştige partida cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul vine după victoria uriaşă din Giuleşti şi speră să câştige şi în faţa liderului Ligii 1. Hagi vrea 3 puncte şi din partida cu FCSB.

Gică Hagi, discurs războinic înainte de Farul – FCSB

Preocuparea mea cea mai mare e să strângem rândurile, pentru că am avut foarte mulţi jucători plecaţi la lot. Un meci greu, acasă, este un playoff aşa cum a fost şi prima etapă. Toate echipele sunt bune, noi trebuie să facem un meci complet. Mesajul e să fim noi şi să încercăm să facem fotbalul nostru. Singurul scop pe care îl ai e să câştigi meciul şi să marchezi. Cred că o să facem un meci foarte bun şi să ne aducă victoria, să ne dea speranţe pentru viitor.

Pentru noi doar cele 3 puncte contează şi trebuie să facem orice pentru victorie. În meciul cu Rapid, Farul a făcut un meci complet, atât defensiv şi ofensiv. Am jucat fotbalul nostru. Am arătat foarte bine pe ambele faze. Întâlnim echipa care este pe primul loc, cu jucători de calitate. Ca să îşi doreşti mai mult de locul 3 trebuie să câştigi meciul de mâine ca să ne gândim la mai multe după aceea. Vrem victoria. Contra FCSB-ului trebuie să faci un meci mare. În zona lui Florinel trebuie să fie jucători de calitate, cine va fi acolo trebuie să fie foarte bun„, a spus Gică Hagi, înainte de Farul – FCSB.

Echipa U14 de la Academia Hagi a umilit pe Atletico Madrid în Elite Tournament Ibercup

Echipa U14 de la Academia Hagi a umilit pe Atletico Madrid în Elite Tournament Ibercup. Echipa Academiei Hagi U14 (jucători născuți după 1 ianuarie 2010) participă în această perioadă la puternicul turneu Elite Tournament Ibercup, competiție care se desfășoară în Portugalia (Cascais, 28-31 martie).

Reclamă

Echipa pregătită de Ștefan Sandu (antrenor), Cristian Cămui (director tehnic) și Vasile Mănăilă (director coordonator) a depășit faza grupelor după ce s-a clasat pe prima poziție în Grupa A.

Bilanțul constănțenilor a fost de trei victorii în tot atâtea întâlniri, fără gol primit: 1-0 cu Washington YS, 9-0 cu Atlético de Madrid și 3-0 cu Yokohama FC!!!

Partidele din faza grupelor au avut loc pe 28 și 29 martie, iar confruntările din fazele superioare ale competiției (optimi, sferturi, semifinale, finală) sunt programate pe 30 și 31 martie, anunţă farulconstanţa.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În optimi Academia Hagi va evolua împotriva portughezilor de la SG Sacavenense, partida fiind programată sâmbătă, de la ora 11.35. Tot în optimi au mai obținut calificare formații importante precum Chelsea Londra, FC Copenhaga, Sporting Lisabona, Belenenses, Vitoria Setubal sau Yokohama FC.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și