Închide meniul

Gică Hagi, dispus să vândă Farul: „Poate vine un acţionar foarte puternic”. Planul dezvăluit de „Rege”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2022, 16:28

Gică Hagi, dispus să vândă Farul: „Poate vine un acţionar foarte puternic. Planul dezvăluit de „Rege

Gică Hagi este dispus să vândă Farul

Gică Hagi, în conferinţa de presă / Antena Sport

Gică Hagi este dispus să vândă acţiunile de la Farul. „Regele” a dezvăluit că are în plan să atragă un investitor puternic, pentru a performa în competiţiile europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este liderul din Liga 1. Echipa lui Gică Hagi se află la egalitate de puncte cu Rapid, 24, şi a înregistrat o singură înfrângere în acest sezon, cu Universitatea Craiova, scor 3-4.

Gică Hagi este dispus să vândă Farul. Planul dezvăluit de „Rege”

Gică Hagi a declarat că întotdeauna a luat în calcul vânzarea acţiunilor pe care le deţine la Farul. „Regele” îşi doreşte să formeze o echipă cu un investitor puternic, pentru a face o figură frumoasă în Europa.

„(Ți-ai pus problema să vinzi acțiunile de la Farul?) Bineînţeles, întotdeauna! Pe moment nu existau soluţii, dovadă că nici în momentul de faţă nu există soluţii… Nu e uşor.

Poate vine la Farul un acţionar foarte puternic. Şi mergem şi câştigăm în Europa sau mergem în Europa”, a declarat Gică Hagi, pentru Orange Sport.

Reclamă

Farul are un sezon de excepţie până în prezent, înregistrând şapte victorii, în 11 runde scurse din Liga 1. Gică Hagi a „resuscitat” unii jucători aduşi în vară, precum Denis Alibec şi Tudor Băluţă, iar aceştia l-au răsplătit pe „Rege” prin evoluţii foarte bune.

The Guardian a descoperit noua perlă a lui Gică Hagi

The Guardian a descoperit noua perlă a lui Gică Hagi, de la Farul Constanța. Într-un articol dedicat jucătorilor tineri din noua generație, la categoria 2005, britanicii l-au remarcat pe Andrei Borza.

Cotat în acest moment la doar 50.000 de euro, fundașul lateral de doar 16 ani a jucat 8 meciuri în acest sezon de Liga 1, adunând însă mai puțin de 200 de minute. Chiar și așa, el e comparat deja cu Cristi Chivu.

Reclamă 4 / 0/3

”Borza n-are nici 17 ani încă, dar joacă în prima ligă din România, la formația lui Gheorghe Hagi. Comparat deseori cu un alt fost căpitan al României, Cristi Chivu, datorită abilităților sale cu mingea în apărare, Borza a început ca atacant, înainte de a trece mijlocaș și în final fundaș stânga, după ce Hagi însuși a vorbit cu jucătorul despre asta.

O prezență constantă la naționalele de juniori, el e descris de antrenorul U17 Daniel Mogoșanu ca `perfect echipat pentru postul său. Are toate calitățile unui fundaș stânga. E un apărător bun, are și abilități ofensive, muncește mult, are viteză, controlează excelent mingea. E un profesionist chiar și la această vârstă, face tot ce i se cere pe teren și în afara lui`”, au scris englezii, citați de gsp.ro.

Recomandări
  • Gică Hagi este dispus să vândă Farul
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și