Închide meniul

Gică Hagi face apel la calm după FC Argeș – Farul 0-0: „Echipa a arătat că are personalitate, sunt mulțumit de drumul pe care mergem!”

Sebastian Cristian Publicat: 12 februarie 2023, 19:39

Reclamă
Gică Hagi face apel la calm după FC Argeș – Farul 0-0: Echipa a arătat că are personalitate, sunt mulțumit de drumul pe care mergem!”

Gică Hagi face apel la calm după FC Argeș - Farul 0-0

Gică Hagi, la conferinţa de presă / Antena Sport

Gica Hagi face apel la calm după FC Argeș – Farul 0-0. „Regele” avea așteptări mai mari de la meciul care îl putea distanța în clasament de CFR Cluj, însă este mulțumit de atitudinea fotbaliștilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul nu a reușit să se distanțeze la 4 puncte în fruntea Ligii 1. Formația din Constanța a obținut doar un punct în deplasarea de la Pitești. Constănțenii au dominat meciul, însă nu au fost preciși la finalizare, iar meciul din Trivale s-a încheiat așa cum a început.

Gică Hagi face apel la calm după FC Argeș – Farul 0-0:

Totuși, Farul se distanțează în clasament după înfrângerea suferită de CFR Cluj la Craiova. Elevii lui Gică Hagi au ajuns la 52 de puncte, în timp ce ardelenii sunt la două puncte în spate. „Regele” nu face o dramă din semi-eșecul de la Pitești, ba chiar este mulțumit de mentalitatea echipei.

„Ei au început mai bine decât noi. După 15-20 minute am început însă să avem inițiativa, să controlăm meciul. Am încercat să construim, să facem lucruri. Câteodată terenul a influențat fazele, câteodată lipsa noastră de inspirație. Trebuia să câștigăm, echipa gazdă nu și-a creat nicio ocazie. Noi am avut multe ocazii, multe cornere. 

Nu-mi place că n-am marcat. Trebuia să fim mai buni la finalizare, mai inspirați, dar mai sunt și zile din acestea. Echipa a arătat că are personalitate, jucătorii și-au dorit victoria, au jucat foarte bine defensiv. Am reacționat bine pe mingile pierdute, echipa crește de la meci la meci.

Reclamă

Noi vrem să facem o mentalitate de învingător la Constanța. E bine, sunt mulțumit de drumul pe care mergem. Echipa noastră e dependentă de gol. Nu trebuie să depindem de un jucător, e bine să ai oameni precum Denis Alibec sau Louis Munteanu, dar echipa nu trebuie să stea doar într-un singur jucător. Poate și adversarul are merite că s-a apărat foarte bine astăzi, aici s-a scris istoria acestui meci”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului.

Visul lui Gică Hagi, după ce a ajuns pe primul loc cu Farul

Gică Hagi a dezvăluit care este visul său cel mai mare, după ce a ajuns în fruntea clasamentului din Liga 1 cu Farul. „Regele” speră ca într-o zi, un jucător din pepiniera sa să-i calce pe urme şi să evolueze fie la Real Madrid, fie la Barcelona.

Gică Hagi a fost întrebat despre posibilitatea ca într-o zi, un jucător format la Academia sa să evolueze fie pe Camp Nou, fie pe Santiago Bernabeu. „Regele” a oferit răspunsul imediat, şi a dezvăluit că trăieşte cu acest gând în fiecare zi, însă nu poate oferi o dată exactă despre când se va întâmpla.

Reclamă 4 / 0/3

„Trăiesc cu acest gând și sper că se va îndeplini. E cea mai inteligentă întrebare care mi-a fost pusă (n.r. Când o sa ajungă un jucător produs de Farul la Barcelona sau Real Madrid).

Cred că va veni și ziua în care un jucător format de Academia Hagi va juca acolo. Nu am cum să prevăd când, variabila de timp e prea mare”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Gică Hagi a evoluat, de-a lungul carierei sale, atât pentru Real Madrid, cât şi pentru Barcelona. Tricoul „galacticilor” l-a îmbrăcat în perioada 1990 – 1992, iar pe Camp Nou a jucat între 1994 şi 1996.

Recent, pe pagina oficială a clubului Farul, a apărut informaţia conform căreia, Academia Hagi a debutat în Liga 1 nu mai puţin de 60 de jucători. Printre aceştia se numără Răzvan Marin, Ianis Hagi, Alexandru Mitriţă sau Denis Drăguş.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și