Închide meniul

Gică Hagi, fascinat de Tudor Băluță: ”Dă niște pase pe care nici eu nu le înțeleg”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 mai 2023, 9:52

Gică Hagi, fascinat de Tudor Băluță: ”Dă niște pase pe care nici eu nu le înțeleg”

Gică Hagi, fascinat de Tudor Băluță

Tudor Băluță sărbătorește marcarea unui gol / Hepta

Gică Hagi este fascinat de jocul lui Tudor Băluță, cel despre care spunea în acest sezon că este cel mai bun mijlocaș din România. Hagi susține că este surprins de anumite pase pe care acesta le oferă coechipierilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluță a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Farului din acest sezon. Jucătorul de 24 de ani cotat la două milioane de euro a fost reinventat de ”Rege”. El a marcat și șase goluri, oferind și cinci pase decisive.

Băluță pleca de la echipa lui Gică Hagi, în 2019, pentru aproape 3 milioane de euro, dar nu făcea față rigorilor din Anglia (Brighton). După ce a fost împrumutat la ADO Den Haag și Dinamo Kiev, el a revenit în Dobrogea, liber de contract.

Gică Hagi, fascinat de Tudor Băluță

„Băluță juca număr 9 la Cupa Hagi. L-am văzut la Gică Popescu la scoală și am văzut că e foarte inteligent. Joacă numai în față, câteodată mă enervează, că dă pase decisive.

Dă niște pase pe care nici eu nu le înțeleg, cu toate că am fost decar. Dă niște exterioare”, a spus Gică Hagi, citat de digisport.ro.

Reclamă

Prime uriașe pentru jucătorii Farului, după titlul câștigat în Liga 1

Gică Hagi susține că există prime uriașe pentru jucătorii Farului, după titlul câștigat în Liga 1. Chiar dacă are buget de 4.5 milioane de euro, clubul dobrogean compensează când vine vorba de bonusuri.

500.000 de euro vor împărți fotbaliștii Farului, o sumă mare, ținând cont că salariile de la echipa campioană nu sunt foarte mari, comparativ cu echipele cu care Hagi s-a luptat la titlu în această stagiune.

”Bineînțeles, sunt ai lor, ei i-au câștigat! Avem bonusuri foarte mari. Nu dăm din prima, dar se câștigă bine.

Reclamă 4 / 0/3

Când îți faci la sfârșit de an socoteala, dar pe performanțe, pe obiective îndeplinite, câștigi bani frumoși la Farul. Noi avem buget făcut pe 5 ani, cum producem banii, de unde vin, tot”, a spus Hagi, pentru sursa citată.

Câţi bani primeşte Farul, după ce a devenit campioana României

Gică Hagi a dat şi un „tun” financiar, după ce şi-a ajutat echipa să câştige titlul. Farul va fi recompensată de LPF cu peste 2.5 milioane de euro. Marea lovitură o poate da în preliminariile UEFA Champions League, acolo unde constănţenii au obţinut calificarea după ce au devenit campionii Ligii 1.

Prima tranşă din bani va fi virată de Ligă, în conturile echipei „Regelui”, în luna iulie. În total, Farul va primi 2.640.000 de euro. FCSB a ratat titlul, dar şi-a asigurat o sumă de 2.540.000 de euro. Ocupanta locului 3, care se va decide între CFR Cluj şi Universitatea Craiova, va încasa 2.350.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu Vezi toate știrile
Citește și