Închide meniul

Prime uriașe pentru jucătorii Farului, după titlul câștigat în Liga 1. Dezvăluirea făcută de Gică Hagi

Dan Roșu Publicat: 24 mai 2023, 9:03

Reclamă
Prime uriașe pentru jucătorii Farului, după titlul câștigat în Liga 1. Dezvăluirea făcută de Gică Hagi

Prime uriașe pentru jucătorii Farului, după titlul câștigat în Liga 1

Jucătorii Farului sărbătoresc titlul, alături de fani / Hepta

Gică Hagi susține că există prime uriașe pentru jucătorii Farului, după titlul câștigat în Liga 1. Chiar dacă are buget de 4.5 milioane de euro, clubul dobrogean compensează când vine vorba de bonusuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

500.000 de euro vor împărți fotbaliștii Farului, o sumă mare, ținând cont că salariile de la echipa campioană nu sunt foarte mari, comparativ cu echipele cu care Hagi s-a luptat la titlu în această stagiune.

Prime uriașe pentru jucătorii Farului, după titlul câștigat în Liga 1

”Bineînțeles, sunt ai lor, ei i-au câștigat! Avem bonusuri foarte mari. Nu dăm din prima, dar se câștigă bine.

Când îți faci la sfârșit de an socoteala, dar pe performanțe, pe obiective îndeplinite, câștigi bani frumoși la Farul. Noi avem buget făcut pe 5 ani, cum producem banii, de unde vin, tot”, a spus Hagi, citat de digisport.ro.

Câţi bani primeşte Farul, după ce a devenit campioana României

Se ştie câţi bani primeşte Farul, după ce a devenit campioana României! Echipa lui Gică Hagi a învins-o pe FCSB, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, şi s-a declanşat sărbătoarea pe stadionul din Ovidiu. Farul a câştigat titlul.

Reclamă

Farul a făcut un sezon de vis şi s-a distanţat la patru puncte de FCSB. A obţinut a 23-a victorie stagională şi este sigură de clasarea pe primul loc. Nu mai contează rezultatul din ultima etapă, când va juca pe terenul campioanei ultimilor cinci ani, CFR Cluj.

Gică Hagi a dat şi un „tun” financiar, după ce şi-a ajutat echipa să câştige titlul. Farul va fi recompensată de LPF cu peste 2.5 milioane de euro. Marea lovitură o poate da în preliminariile UEFA Champions League, acolo unde constănţenii au obţinut calificarea după ce au devenit campionii Ligii 1.

Prima tranşă din bani va fi virată de Ligă, în conturile echipei „Regelui”, în luna iulie. În total, Farul va primi 2.640.000 de euro. FCSB a ratat titlul, dar şi-a asigurat o sumă de 2.540.000 de euro. Ocupanta locului 3, care se va decide între CFR Cluj şi Universitatea Craiova, va încasa 2.350.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Sezonul 2023-2024 este ultimul în care acestea sunt premiile. După, echipele din Liga 1 vor avea de împărţit un milion de euro în plus. Încă un milion de euro va ajunge la cluburi, în funcţie de audienţe.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și