Închide meniul

Gică Hagi, „împietrit” în timpul meciului dintre Farul şi Dinamo! „Câinii” l-au lăsat fără reacţie pe „Rege”

Viviana Moraru Publicat: 12 februarie 2024, 21:32

Reclamă
Gică Hagi, „împietrit în timpul meciului dintre Farul şi Dinamo! „Câinii l-au lăsat fără reacţie pe „Rege

Gică Hagi, "împietrit" în timpul meciului dintre Farul şi Dinamo

Jucătorii de la Dinamo / Hepta

Gică Hagi a fost „împietrit” în timpul meciului dintre Farul şi Dinamo. „Regele” a fost lăsat fără reacţie de „câini”, după ce echipa sa a încasat golul secund de la formaţia lui Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a primit vizita celor de la Dinamo, în etapa a 25-a din Liga 1. Duelul este în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, „împietrit” în timpul meciului dintre Farul şi Dinamo

Dinamo a deschis scorul prin Darko Velkovsky în minutul 29. Fundaşul transferat de Zeljko Kopic în această iarnă a punctat superb, cu o lovitură de cap, din lovitura liberă executată de Milanov.

Imediat după pauză, „cânii” au majorat diferenţa pe tabela de marcaj. Dennis Politic a punctat în minutul 48, din pasa primită de la Domagoj Pavicic, care a avut o acţiune superbă în flancul drept al atacului.

După golul secund încasat de Farul, Gică Hagi a fost surprins de camerele TV pe marginea terenului. „Regele” era fără reacţie, fiind lăsat „mască” de bucuria „câinilor”.

Reclamă
Gică Hagi, "împietrit" în timpul meciului dintre Farul şi Dinamo
Gică Hagi, „împietrit” în timpul meciului dintre Farul şi Dinamo/ Captură Orange Sport

Dinamo nu a înregistrat nicio victorie în 2024. „Câinii” au suferit înfrângeri pe linie, cu Petrolul, Rapid şi FCU Craiova, însă pot „sparge gheaţa” pe terenul celor de la Farul.

În cazul unei victorii, Dinamo o va egala pe Botoşani, şi se va apropia la opt puncte de Poli Iaşi, ocupanta locului se baraj.

De cealaltă parte, Farul este neînvinsă în Liga 1 de şapte etape. Constănţenii ocupă locul cinci, cu 37 de puncte, înaintea duelului cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo şi-a luat atacant cu selecţii în naţionala statului Kosovo

Dinamo şi-a luat atacant cu cinci selecţii în naţionala statului Kosovo. Astrit Selmani este cel de-al şaselea jucător transferat în această iarnă de gruparea din Ştefan cel Mare.

Atacantul de 26 de ani vine în Liga 1 pentru a o ajuta pe Dinamo să se salveze de la retrogradare. Alb-roşiii au pierdut toate meciurile din 2024 şi au ajuns pe ultimul loc în Liga 1.

„Bine ai venit, Astrit Selmani!

Internaționalul kosovar Astrit Selmani (26 de ani), ultima oară la IFK Göteborg, este de astăzi noul atacant al echipei noastre, anunță Dinamo 1948 prin intermediul platformelor oficiale de comunicare.

Născut la Malmö, cu dublă cetățenie, Kosovo și Suedia, Selmani și-a început cariera în fotbalul suedez și a evoluat pentru Ängelholm, Kristianstads, Rosengård, Torns, Varberg și Hammarby, fiind transferat în vara anului 2022 de Hapoel Beer Sheva (Israel).

Selmani nu s-a adaptat în Israel, fiind împrumutat, pe parcursul anului trecut, la Midtjylland (Danemarca) și la IFK Göteborg (Suedia).

26 de goluri a marcat Selmani în prima ligă a Suediei, conform transfermarkt.com, pentru Varberg și Hammarby.

Reclamă

1 trofeu are Selmani în palmares, Cupa Suediei în 2021 cu Hammarby„, este anunţul oficial făcut de Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și