Închide meniul

Gică Hagi, în al nouălea cer după Farul – Universitatea Craiova 3-2: „Am făcut un meci senzațional, i-am surprins!”

Sebastian Cristian Publicat: 8 aprilie 2023, 23:11

Reclamă
Gică Hagi, în al nouălea cer după Farul – Universitatea Craiova 3-2: Am făcut un meci senzațional, i-am surprins!”

Ce schimbări a făcut Gică Hagi pentru "finala" Farul - FCSB

Gică Hagi, la conferinţa de presă / Antena Sport

Gică Hagi, în al nouălea cer după Farul – Universitatea Craiova 3-2. Antrenorul constănțenilor s-a declarat foarte mulțumit de modul în care s-au descurcat elevii săi, deși au fost conduși de 2 ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestei victorii, Farul a ajuns la 39 de puncte și este liderul Ligii 1, după 3 meciuri jucate din play-off-ul Ligii 1.

Gică Hagi, în al nouălea cer după Farul – Universitatea Craiova 3-2: „Am făcut un meci senzațional, i-am surprins!”

„Victoria este foarte importantă pentru noi, împotriva unui adversar foarte puternic, care era în formă. Am făcut un meci senzațional, prima repriză a fost cea mai bună, am făcut ambele faze foarte bine. I-am surprins cu tot ce am făcut în prima repriză, păcat că n-am marcat mai mult.

I-am felicitat pe băieți, le-am zis la pauză că au jucat fantastic. Lucrul extraordinar e că echipa a revenit de 2 ori. Nu suntem principalii candidați la titlu, sunt echipe foarte bune, meciuri foarte grele, dar arătăm foarte bine.

Totul depinde de noi, avem o echipă talentată, dar trebuie să muncim. Pentru mine important e să marcăm 3-4 goluri. Fotbalul îl jucăm ca să marcăm goluri, iar fanii s-au bucurat. Denis Alibec a fost cel mai bun, a jucat 3 meciuri într-o săptămână, nu-i ușor, a alergat, a dat pasă de gol, l-am felicitat după meci. Alibec are încrederea noastră, cu el suntem mai puternici”, a declarat Gică Hagi după meci, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Denis Alibec, încrezător după Farul – Universitatea Craiova 3-2: „Am revenit de două ori, asta arată că suntem o familie!”

„Suntem foarte fericiți că am revenit de două ori, asta arată că suntem o familie. Sunt puțin supărat că am ratat penalty, dar important e să câștige echipa, nu contează cine marchează. Sper ca în următorul meci să-mi revin în fața porții. Trăiesc fotbalul foarte intens, dar colegii m-au încurajat, staff-ul m-a încurajat și le mulțumesc.

Încerc să dau totul pe teren și sunt convins că va veni și golul. Atâta timp cât suntem pe primul loc, suntem favoriți la titlu. Domnul Hagi are o vorbă: Dacă marcăm 3 goluri pe meci, câștigăm 100%”, a declarat Denis Alibec la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

„O victorie foarte importantă, cred că a fost un meci extrem de plăcut cu răsturnări de situație. Ne bucurăm că am reușit să revenim de 2 ori. Din păcate am primit gol în toate meciurile din acest play-off, dar trebuie să marcăm mai mult decât adversarul. Suntem acolo sus și vom încerca să câștigăm fiecare meci”, a declarat și Ionuț Larie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și