Închide meniul

Gică Hagi, în extaz după ce a răpus-o pe FCSB: „Toată România a sărbătorit această victorie!”. Cum a petrecut „Regele”

Cosmin Olteanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 20:48

Gică Hagi, în extaz după ce a răpus-o pe FCSB: Toată România a sărbătorit această victorie!”. Cum a petrecut Regele”

Gică Hagi, în extaz după ce a răpus-o pe FCSB

Gică Hagi / Profimediaimages

  • Gică Hagi, în extaz după ce a răpus-o pe FCSB
  • „Regele” a dezvăluit cum a sărbătorit victoria în fața FCSB-ului

Gică Hagi este în extaz după ce a răpus-o pe FCSB! „Regele” a dezvăluit cum a sărbătorit victoria de pe „Arena Națională”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, Farul Constanța a învins-o pe FCSB, scor 3-2, într-un meci palpitant.

Gică Hagi, în extaz după ce a răpus-o pe FCSB

Gică Hagi susține că „toată România” a sărbătorit victoria obținută de Farul Constanța. Totodată, „Recele” a dezvăluit că, după meci, a rămas în București pentru a se bucura alături de familie și prieteni.

Reclamă

„Eu cred că mai toată România a sărbătorit această victorie a noastră. Hagi e un brand naţional. Din ce feedback am avut după meci, toată lumea a fost fericită. Nu vă spun câte felicitări am primit, sunt un produs al ţării.

FCSB e un rival bun, dar am arătat foarte bine şi am câştigat un meci extraordinar. Am avut un atacant care face diferenţa în România, şi anume Alibec… şi am avut curaj. Academia noastră lucrează foarte bine.

Reclamă

Eu trebuie să fac întotdeauna lucruri care fac bine echipei. Am fost foarte inspirat la acest meci. E caracteristica noastră, toată lumea se bazează pe Academie.

(Moderator: Cum aţi sărbătorit?) Normal, fiecare a plecat acasă. Eu am stat la Bucureşti cu familia şi cu prietenii”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Helmut Duckadam pune tunurile pe un jucător de la FCSB, după înfrângerea cu Farul

Helmut Duckadam îl critică pe Joyskim Dawa, fundașul FCSB-ului, pentru cartonașul roșu pe care l-a încasat în urma faultului aplicat lui Denis Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, fostul mare fotbalist consideră că portarul Ștefan Târnovanu a greșit la primul gol marcat de Farul.

„Dacă până acuma am apreciat și lăudat schimbările celor de la FCSB, aseară se pare că nu au fost inspirate acele schimbări. Și cred că de aici a venit și reculul, pentru că FCSB a dominat prima repriză. Se îndrepta totul spre victoria FCSB-ului, dar o greșeală și schimbările neinspirate au adus o înfrângere suprinzătoare.

Ca să marchezi două goluri într-un minut jumate, în prelungiri, îți trebuie și puțină șansă. Să nu uităm, totuși, greșeala lui Dawa, care este o greșeală monumentală. Pe lângă faptul că a lustruit mingea în prima fază, apoi a fost și cartonașul roșu… greșeli în lanț. Bine, nu sunt noi în ceea ce îl privește pe Dawa.

Primul gol cred că, în mare măsură, i se datorează lui Târnovanu, chiar dacă a fost o lovitură de excepție a lui Alibec. A fost pe colțul lui. Dacă dădea peste zid, în vinclu, n-aveai ce să-i reproșezi. Dar, așa, el trebuia să-și apere colțul, unde știa că Alibec trimite de obicei. Și aceste faze trebuie pregătite mai amănunțit, pentru că rar l-am văzut pe Alibec să încerce să dea peste zid. La celelalte goluri, nu putea face mai mult.

E prea devreme să vorbim despre titlu. Se va trage linie după ce se vor înjumătăți punctele în play-off. Eu cred că oricare dintre echipe, inclusiv Rapidul, are șansa ei. Dar rămâne favorită CFR”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”