Închide meniul

Gică Hagi, înainte de Dinamo – Farul: „Trebuie să ridicăm nivelul! Jucăm cu o echipă care merită tot respectul nostru”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 septembrie 2023, 17:40

Reclamă
Gică Hagi, înainte de Dinamo – Farul: „Trebuie să ridicăm nivelul! Jucăm cu o echipă care merită tot respectul nostru

Gică Hagi, înainte de Dinamo - Farul

Gică Hagi, în timpul conferinţei de presă / AntenaSport

Gică Hagi a avut cuvinte de laudă la adresa echipei antrenate de Ovidiu Burcă înainte de Dinamo – Farul. Hagi a spus că, pentru a-şi atinge obiectivele, echipa sa trebuie să îşi ridice nivelul de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a vorbit şi despre ce înseamnă Dinamo în fotbalul românesc şi e conştient că echipa sa trebuie să joace foarte bine pentru a-şi atinge obiectivul: să obţină cele 3 puncte.

Gică Hagi, înainte de Dinamo – Farul

Este un meci  contra unui adversar cu o tradiţie importantă, cu o istorie importantă. Trebuie să ne ridicăm nivelul ca să putem să aspirăm la obiectivele noastre de a încerca să luptăm, să încercăm să facem un rezultat foarte bun, să încercăm să venim cu victoria la Constanţa.

Sper să facem un meci bun, pentru că întâlnim o echipă care e foarte bine organizată, care creşte de la meci la meci, care arată bine în ultimul timp, o echipă care uşor, uşor îşi doreşte să se dezvolte, să ajungă la ce a fost înainte, un club de mare tradiţie, o echipă puternică, care merită tot respectul nostru.

Din punctul meu de vedere, e un club mare, dar noi trebuie să fim noi, să încercăm  să ne impunem, să dictăm ritmul şi intensitatea jocului să fim aceeaşi echipă care am obişnuit în ultima perioadă şi când spun ultima perioada mă refer la ultimul an”, a spus Gică Hagi.

Reclamă

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură la Farul

Gică Hagi este aproape de o nouă lovitură la Farul! „Regele” e gata să-l vândă pe Enes Sali pe o sumă colosală. FC Dallas, formaţie din MLS, îl curtează cu insitenţă pe jucătorul de 17 ani al campioanei.

Enes Sali a fost transferat de Academia lui Gică Hagi în vara lui 2018, de la juniorii Barcelonei. Jucătorul a fost promovat la prima echipă în 2021.

Conform gsp.ro, Enes Sali este dorit cu insitenţă de FC Dallas. Oficialii americani şi cei ai campioanei poartă negocieri intense, pentru a stabili cum se va produce transferul jucătorului.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată mai sus anunţă că neînţelegerile dintre cele două părţi au apărut în privinţa sumei de transfer. Americanii vor să-i plătească suma de trei milioane de euro lui Gică Hagi, în schimbul jucătorului.

De asemenea, FC Dallas vrea să-l transfere definitiv pe Enes Sali. Texanii sunt gata să-i ofere jucătorului un salariu de două milioane de euro şi un contract valabil pe patru sezoane.

Enes Sali a fost născut în Canada şi tot acolo a început să joace fotbal, la academia celor de la Woodbridge. În acest sezon, puştiul de 17 ani a bifat nouă meciuri la Farul, reuşind să marceheze şi un gol.

În sezonul trecut, Enes Sali a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Gică Hagi. Mijlocaşul a prins 22 de meciuri în stagiunea în care constănţenii au câştigat titlul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și