Închide meniul

Gică Hagi, încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Farul a adus un internaţional din Benin

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2022, 15:01

Gică Hagi, încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Farul a adus un internaţional din Benin

Gică Hagi, încă o lovitură pe piaţa transferurilor

Gică Hagi, la finalul unui meci / Hepta

Gică Hagi a dat încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Farul Constanţa a anunţat mutarea oficială a lui David Enagnon Kiki. Fundaşul stânga din Benin a semnat pentru următorii doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a trecut pe la Stade Brestois și Red Star, el a ajuns în Bulgaria, la Montana şi Arda Kardzhali. Kiki are peste 30 de selecţii pentru naţionala Beninului.

Gică Hagi, încă o lovitură pe piaţa transferurilor

„Începând de astăzi, fundașul stânga David Enagnon Kiki este noul jucător al formației noastre, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

Născut la 25 noiembrie 1993, în Benin, David Kiki are 1,80m, este titular în prima reprezentativă a țării sale (peste 30 selecții) și a mai jucat în carieră în Franța pentru Stade Brestois și Red Star și în prima ligă din Bulgaria pentru Montana (2020/2021) și Arda Kardzhali (2021/2022)”, se arată în comunicatul Farului.

Gică Hagi, dezlănțuit pe piața transferurilor

Farul lui Gică Hagi a ajuns la 11 jucători transferaţi în această vară, printre care se numără Gabriel Torje, Dragoş Nedelcu sau Romario Benzar.

Reclamă

Jucătorii care au semnat cu Farul sunt: David Kiki, Mihai Popescu – de la Hearts, Robert Ion – de la FCSB, Dragoș Nedelcu – de la FCSB, Gabriel Torje – de la Dinamo, Vlad Morar – de la Dinamo, Romario Benzar – de la Lecce, Alexandru Buzbuchi – ultima oară la Gaz Metan, Kevin Doukoure – de la Tabor Sezana, Jeremy Corinus – de la Academica Clinceni și Ayrton Mboko – de la Academica Clinceni.

Reacţia lui Gabri Torje după ce a semnat cu Farul

Gabi Torje a oferit o primă reacție, la conferința de presă, după ce a semnat cu echipa lui Gică Hagi. „Regele” a fost cel care l-a promovat în Liga 1 pe Torje, în sezonul 2005/2006, la Poli Timișoara.

„Gică Hagi m-a promovat in Liga 1, la 16 ani. A avut încredere în mine, a fost cel care m-a sunat primul. N-am ezitat să vin aici nicio secundă. Dânsul a avut mereu încredere în mine. Am venit aici să îl ajut cât de mult pot, și dânsul mă va ajuta pe mine în cariera mea pentru ca încă mai am de jucat fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. – despre retrogradarea lui Dinamo) E clar că e o dezamăgire pentru noi ca și jucători, însă problemele mai mari sunt altele în viață.

Obiectivele sunt mari aici. E clar că ne dorim să fim în playoff și să fim mai sus decât anul trecut. Faptul că am fost contactat de cei de la Farul și de Gică mi-a dat încredere și trebuie să demonstrez că sunt un jucător valoros. E clar că orice jucător care e în activitate se gândeste la națională”, a spus Gabi Torje, la conferința oficială a Farului.

Recomandări
  • David Enagnon Kiki are peste 30 de selecţii pentru Benin
  • Fundaşul stânga a semnat pe doi ani cu Farul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și