Închide meniul

Gică Hagi, îngrijorat înainte de CFR Cluj – Farul Constanţa: „Pierdem bani și sunt bani frumoși!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 aprilie 2022, 20:47

Gică Hagi, îngrijorat înainte de CFR Cluj – Farul Constanţa: „Pierdem bani și sunt bani frumoși!

Gică Hagi, antrenorul de la Farul Constanţa

Hepta

Gică Hagi s-a arătat îngrijorat înainte de derby-ul CFR Cluj – Farul Constanţa. „Regele” vrea ca echipa sa să încheie sezonul pe locul 4. În caz contrar, acesta anunţă că va pierde „bani frumoşi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Farul Constanţa, meciul care are o miză importantă în lupta pentru titlu, este programat pe 1 mai, de la ora 21:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Hagi, îngrijorat înainte de CFR Cluj – Farul Constanţa

„Un meci puternic, cu un adversar care e pragmatic, are experiență, e pe primul loc și își dorește să câștige campionatul. Sper să ne ridicăm nivelul, la fel cum am făcut în meciul de acasă, când ne-am luptat cu ei. Trebuie să mergem încrezători și să ne autodepășim, pe ambele faze. Obiectivul nostru clar este locul patru, trebuie să ajungem acolo. Când ești cât mai sus în clasament, clubul câștigă și este un lucru fundamental. La vremurile pe care le trăim, orice sumă e binevenită.

Le-am transmis asta jucătorilor, clubul își dorește locul patru. Ce e mai jos… pierdem bani și sunt bani frumoși. Cred că am făcut lucruri foarte bune în acest an, ne vedem potențialul. Dar avem limitele noastre, avem de învățat. Când joci cu cele mai bune echipe din România, există presiune. Proiectul e pe termen mediu și lung, trebuie să-l dezvoltăm, să avem o mentalitate de învingător. Lucrurile nu se pot face de pe azi pe mâine, lumea trebuie să înțeleagă lucrul ăsta”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Dan Petrescu, savuros înaintea derby-ului CFR Cluj – Farul, de pe 1 mai

Dan Petrescu a fost savuros la conferinţa de presă de dinaintea derby-ului CFR Cluj – Farul, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1.

Reclamă

„Ca orice meci de play-off va fi foarte greu, aşa e orice meci împotriva lui Gică Hagi. Mai ales că ei vin după 2 înfrângeri dureroase. Îmi dau seama ce a fost acolo în cabină, că Hagi nu e fericit.

Sunt convins că vor veni să joace 100%, ca în tur. Toate meciurile noastre cu Farul au fost pe muchie de cuţit. E clar că vom întâlni un adversar rănit şi sunt convins că vor veni motivaţi„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

„Bursucul” este convins că nu au fost jocuri de culise etapa trecută, când FCSB a învins-o cu 4-0 pe Farul. A fost cel mai drastic eşec suferit de Gică Hagi în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„(Reporter: S-a spus că FCSB va avea două meciuri uşoare cu Farul în play-off şi aşa a fost) Au meciuri uşoare pentru că au echipă bună. Au jucători buni, în formă. Olaru, Popescu, toţi sunt în formă acum şi e normal să câştige. Dacă sunt în Formă, bravo lor!

Nu cred că e altceva la mijloc pentru că la mijloc e Hagi. Hagi nu cred că poate fi acuzat că poate face, Doamne fereşte, nu ştiu ce. Sunt convins că a câştigat echipa cea mai bună şi cea mai în formă„, a precizat antrenorul campioanei României.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și