Închide meniul

Dan Petrescu, savuros înaintea derby-ului CFR Cluj – Farul, de pe 1 mai: „Aş mânca 10 mici!”. „Bursucul” e convins că Gică Hagi nu se implică în jocuri de culise

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2022, 17:12

Dan Petrescu, savuros înaintea derby-ului CFR Cluj – Farul, de pe 1 mai: „Aş mânca 10 mici!. „Bursucul e convins că Gică Hagi nu se implică în jocuri de culise

Dan Petrescu se va duela cu Gică Hagi în CFR Cluj - Farul

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dan Petrescu a fost savuros la conferinţa de presă de dinaintea derby-ului CFR Cluj – Farul, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Meciul care are o miză importantă în lupta pentru titlu este programat pe 1 mai, de la ora 21:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul liderului campionatului României îşi doreşte să sărbătorească cu mici o victorie în faţa constănţenilor. „Bursucul” se teme însă de echipa lui Gică Hagi, care vine după două înfrângeri grele cu Universitatea Craiova şi FCSB.

Dan Petrescu, savuros înainte de CFR Cluj – Farul. „Bursucul” exclude jocuri de culise

Ca orice meci de play-off va fi foarte greu, aşa e orice meci împotriva lui Gică Hagi. Mai ales că ei vin după 2 înfrângeri dureroase. Îmi dau seama ce a fost acolo în cabină, că Hagi nu e fericit.

Sunt convins că vor veni să joace 100%, ca în tur. Toate meciurile noastre cu Farul au fost pe muchie de cuţit. E clar că vom întâlni un adversar rănit şi sunt convins că vor veni motivaţi„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

„Bursucul” este convins că nu au fost jocuri de culise etapa trecută, când FCSB a învins-o cu 4-0 pe Farul. A fost cel mai drastic eşec suferit de Gică Hagi în acest sezon.

Reclamă

(Reporter: S-a spus că FCSB va avea două meciuri uşoare cu Farul în play-off şi aşa a fost) Au meciuri uşoare pentru că au echipă bună. Au jucători buni, în formă. Olaru, Popescu, toţi sunt în formă acum şi e normal să câştige. Dacă sunt în Formă, bravo lor!

Nu cred că e altceva la mijloc pentru că la mijloc e Hagi. Hagi nu cred că poate fi acuzat că poate face, Doamne fereşte, nu ştiu ce. Sunt convins că a câştigat echipa cea mai bună şi cea mai în formă„, a precizat antrenorul campioanei României.

Petrescu: „Eu n-am ştiut că de 1 mai se mănâncă mici”

Dan Petrescu îşi doreşte să sărbătorească cu mici un succes cu Farul. CFR Cluj este obligată să câştige pe 1 mai pentru a fi sigură că rămâne pe primul loc la finalul etapei.

Reclamă 4 / 0/3

1 mai azi e? Duminică?! Nici nu ştiam când e. Eu mă gândesc numai la fotbal. Sper să fie victorie şi după, dacă vrem, mâncăm mici. Eu n-am mai mâncat mici de foarte mult timp. Dar dacă după meci trebuie… şi înainte aş mânca 10, dacă îmi spune cineva că o să am rezultat bun.

E normal ca după meci să bei un pahar. Şi după meciul cu Voluntari am avut o masă, am stat împreună, am băut, am mâncat şi am sărbătorit Paştele. Sper să facem masă şi după meciul cu Farul, să mâncăm mici. Eu n-am ştiut că de 1 mai se mănâncă mici„, a spus Dan Petrescu.

Ce a declarat Gică Hagi înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Gică Hagi e convins că îl aşteaptă viaţă grea în Gruia. „Regele” l-a lăudat pe Dan Petrescu. Farul este fără gol înscris în cele 3 meciuri cu CFR Cluj din acest sezon.

Va fi un meci puternic, împotriva unui adversar pragmatic și experimentat, care e pe primul loc și își dorește să câștige campionatul. Cu siguranță, vom avea o partidă dificilă. Sper să avem o prestație foarte bună, să ne ridicăm nivelul, ca atunci când am jucat acasă cu CFR, foarte bine. Ne-am luptat cu ei.

Echipa clujeană joacă mult vertical, e periculoasă la faze fixe și în atacul pozițional și cel rapid”, a declarat Gheorghe Hagi la conferinţa de presă.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și