Închide meniul

Gică Hagi își ține jucătorii cu picioarele pe pământ: „Nu suntem favoriți la câștigarea campionatului!”

Sebastian Cristian Publicat: 11 aprilie 2023, 10:06

Reclamă
Gică Hagi își ține jucătorii cu picioarele pe pământ: Nu suntem favoriți la câștigarea campionatului!”

Gică Hagi își ține jucătorii cu picioarele pe pământ

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Gică Hagi își ține jucătorii cu picioarele pe pământ. „Regele” nu consideră că Farul este favorită la câștigarea campionatului în acest sezon, deși parcursul de până acum o recomandă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 3 etape desfășurate din play-off-ul Ligii 1, Farul este lider, cu 39 de puncte, la 4 puncte în fața celor de la CFR Cluj și la 5 în fața celor de la FCSB.

Gică Hagi își ține jucătorii cu picioarele pe pământ: „Nu suntem favoriți la câștigarea campionatului!”

Chiar și așa, Gică Hagi trage un semnal de alarmă și spune că tot echipele din spate sunt favorite la titlu, dată fiind experiența acestora.

„Pentru noi toate meciurile sunt foarte grele, pentru că am văzut că s-a scris acum că suntem favoriți. Nu, nu putem fi! Nu suntem încă în postura în care putem să spunem că suntem favoriți la câștigarea campionatului.

Sunt favorite cele care și-au propus din prima zi să câștige campionatul. Noi am venit din spate, suntem acolo și ne vom lupta pentru a deveni cei mai buni. FCSB, CFR Cluj și Craiova. Ele trei au fost!

Reclamă

Noi cu Rapidul am venit din spate, am făcut lucruri bune, am avut o constanță foarte bună pe tot campionatul. În anumite momente cheie, am excelat și avem doar trei înfrângeri în tot campionatul”, a declarat Gică Hagi, potrivit fanatik.ro.

Gică Hagi și-a dezvăluit salariul! Cât câștigă „Regele” la Farul

Gică Hagi și-a dezvăluit salariul! Antrenorul și acționarul Farului Constanța are o remunerație foarte mică, pentru nivelul Ligii 1. În prezent, Farul se află pe primul loc din play-off, cu 39 de puncte obținute.

Gică Hagi susține că are un salariu de 500 de euro pe lună, la Farul. Însă, totodată, a dezvăluit faptul că are bonusuri de performanță mari.

Reclamă 4 / 0/3

„Regele” a mai spus că, în opinia sa, următorul meci, cel cu FCSB, nu este decisiv în privința luptei la campionat, pentru formația patronată de Gigi Becali.

„E un moment bun al nostru și trebuie să îl păstrăm. Și în primul rând eu trebuie să fac lucrul acesta, cu staff-ul meu împreună, să-i facem pe jucători să fie puternici. Nu are cum să fie decisiv meciul cu FCSB. Totul se va juca în ultimele două etape.

Sunt un antrenor cu un cost puțin. Cred că am salariul cel mai mic din prima ligă. Am 500 de euro pe lună. Așa că e ușor pentru conducere… Am însă bonusuri mai mari.

Și la jucători e la fel. Fixurile sunt cât credem noi că putem să ducem, dar după aceea prin bonusuri vrem să motivăm jucătorul. El trebuie să arate că poate și performează, iar noi, clubul, performăm administrativ și trebuie să vină banii. Iar atunci când tu aduci bani, și noi putem să-ți dăm. Toți trebuie să pedaleze în aceeași direcție”, a declarat Gică Hagi, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și