Închide meniul

Gică Hagi l-a descoperit pe noul Denis Alibec: „Seamănă cu el foarte mult!” Anunţ despre tinerii jucători de la Farul

Viviana Moraru Publicat: 9 mai 2023, 13:56

Reclamă
Gică Hagi l-a descoperit pe noul Denis Alibec: „Seamănă cu el foarte mult! Anunţ despre tinerii jucători de la Farul

Singura condiţie pe care Gică Hagi i-a pus-o lui Denis Alibec

Gică Hagi, fericit alături de Denis Alibec / Profimediaimages

Gică Hagi l-a descoperit pe noul Denis Alibec de la Farul! „Regele” susţine că Iustin Doicaru seamănă foarte mult cu golgheterul constănţenilor, şi ar putea deveni piesă de bază la echipa sa în sezonul viitor. De asemenea, managerul liderului din play-off a anunţat că un alt jucător promiţător este Alexandru Stoian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi are încredere în tinerii jucători care fac pasul de la Academie la echipa mare. De data aceasta, „Regele” i-a lăudat pe Iustin Doicaru şi Alexandru Stoian.

Gică Hagi l-a descoperit pe noul Denis Alibec de la Farul

Gică Hagi a dezvăluit că Iustin Doicaru este un jucător de profilul lui Denis Alibec. Puştiul de 16 ani este gata să facă pasul la echipa mare în sezonul viitor.

De asemenea, Alexandru Stoian este un alt jucător pe care Gică Hagi l-a lăudat. Fundaşul central de doar 15 ani a debutat în acest sezon în liga 1, într-un meci cu FC U Craiova 1948.

„Asta nu este o problemă pentru că tinerii noștri jucători, chiar dacă ies repede și arată că sunt foarte buni în spatele lor poate avem altul mai bun ca cel care pleacă. Sunt doi jucători care deja cred că îi cunoașteți.

Reclamă

S-a vorbit despre ei. Iustin Doicaru și Alexandru Stoian, 2007, care la anul cu siguranță o să-i vedeți. Bineînțeles. Dacă am vorbit despre ei clar că nu vorbesc gratis.

Unul care seamănă cu Alibec foarte mult, Doicaru, și care e tot din Mangalia, și Stoian care este număr 10, un „decar” foarte bun, complet. Seamănă și la fizic, seamănă mult cu el. Să vedem dacă o să aibă o carieră mai bună decât a lui Denis Alibec”, a declarat Gică Hagi, pentru fanatik.ro.

Pierdere uriașă pentru Gică Hagi! Tudor Băluţă s-a accidentat

Tudor Băluță s-a accidentat și poate pierde restul sezonului. Anunțul a fost făcut chiar de Gică Hagi, după Farul – Rapid 7-2, meci în care mijlocașul său a marcat două goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi l-a schimbat în prelungirile primei reprize pe mijlocașul cotat la două milioane de euro. Băluță e suspect de o ruptură musculară, care l-ar scoate din calcule pentru ultimele meciuri din play-off.

”S-ar putea să-l fi pierdut până la final. Ce să facem? E aceeași problemă pe care a avut-o înainte. Nu știu cât de gravă e, că s-a oprit. Vom vedea. De-asta sunt aici, să găsesc soluții. Trebuie să găsesc alternativă, deci nu e problemă”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Pierderea este una uriașă pentru Gică Hagi, dacă ținem cont de forma în care se afla Băluță. Acesta marcat două goluri și a reușit și două assist-uri în play-off.

Gică Hagi, în culmea fericirii după Farul – Rapid 7-2

Gică Hagi, în culmea fericirii după Farul – Rapid 7-2. Antrenorul „marinarilor” și-a felicitat jucătorii pentru evoluția foarte bună împotriva giuleștenilor. De pe 3 mai 1989 nu a mai primit Rapid cel puţin şapte goluri. Atunci giuleştenii pierdeau cu 2-8 meciul cu rivala Steaua, la care Gică Hagi era pe teren.

„A fost o seară magică, frumoasă pentru noi, pentru constănțeni, pentru Farul, pentru toți care au fost la stadion. Am pregătit meciul foarte bine din toate punctele de vedere. Ei au venit puțin cam relaxați, după cele 2 victorii. Am început cu o fază foarte bună, ne-a ieșit totul bine pentru că ne-am pregătit, jucătorii au fost fenomenali.

Toată echipa a jucat bine, dar totul durează o zi în fotbal. De mâine iarași trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Acasă jucăm foarte bine. Dacă păstrăm lucrul acesta, suntem periculoși. În deplasare trebuie să încercăm să facem lucrurile pe care le facem și acasă. Vom vedea, avem două zile libere și apoi trebuie să pregătim foarte bine următorul meci”, a declarat Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și