Închide meniul

Gică Hagi l-a transferat la Farul pe ginerele lui Rivaldo, care nu a mai jucat de un an!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 august 2023, 18:23

Gică Hagi l-a transferat la Farul pe ginerele lui Rivaldo, care nu a mai jucat de un an!

Gică Hagi l-a transferat la Farul pe ginerele lui Rivaldo

Gustavo Nascimento da Costa / Facebook Farul

Gică Hagi l-a transferat la Farul pe ginerele lui Rivaldo, Gustavo da Costa, care nu a mai jucat fotbal de un an! „Regele” îl are în lot şi pe fiul lui Rivaldo, Rivaldinho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gustavo da Costa era liber de contract după ce s-a despărţit de formaţia Al-Khor, din Qatar. La această echipă brazilianul nu a evoluat niciun minut.

Gică Hagi l-a transferat la Farul pe ginerele lui Rivaldo

Bun venit, Gustavo Nascimento da Costa!
Mijlocaşul ofensiv brazilian este de astăzi noul jucător al Farului!
În vârstă de 28 de ani, acesta a mai evoluat în Portugalia, unde în 87 de partide a marcat 17 goluri și a oferit 10 pase decisive!”, a anunţat Farul pe contul său de Facebook.

Sunt fericit că am ajuns la Farul și sper să ajut la îndeplinirea tuturor obiectivelor”, a declarat Gustavo Nascimento da Costa pentru site-ul Farului.

Gustavo Nascimento da Costa este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 300.000 de euro.

Reclamă

Tot astăzi Farul a anunţat transferul lui Constantin Budescu

Gică Hagi a confirmat transferul lui Constantin Budescu la Farul. Atacantul de 34 de ani s-a despărţit de Petrolul şi va face din nou pereche cu bunul său prieten, Denis Alibec.

„Mi-aș dori să lucrăm împreună. Suntem foarte aproape. Probabil am fost primii care l-am contactat. El știe lucrul acesta de când a rămas liber. E o șansă pentru noi să lucrăm cu el și el să lucreze cu noi.

Am lucrat personal cu el și se pare că suntem de acord să muncim împreună. E numărul 10. E numărul 10 care ne lipsea. Care face diferența. El să fie încrezător, ambițios, să fie focusat, să vină la noi cu dorință să creeze, să facem lucruri împreună, iar noi să îl ajutăm să fie în forma cea mai bună. Să se simtă bine pe teren. Acesta sunt obiectivele.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu este un jucător extraordinar, din ce m-am interesat e o persoană fenomenală. Normal, jucătorii cu personalitate, cu nume mare, nu e ușor de lucrat cu ei, dar trebuie să știi cum să faci lucrurile. Încercăm să îl facă să se simtă bine. Vor juca împreună. Indiferent de intenstiatea meciului”, a spus Hagi, citat de fanatik.ro.

Denis Alibec, mesaj clar pentru Gică Hagi: „Budescu e piesa care lipseşte”

Şi Denis Alibec îl aşteaptă cu braţele deschise pe Budescu. „E piesa care ne lipseşte”, susţine vârful cotat la un milion de euro.

„Eu mi-aş dori să vină Budescu. E piesa care lipseşte, zic eu. Am vorbit, dar nu pot să vă zic nimic. M-a surprins plecarea lui, el iubeşte Petrolul.

Farul ar arăta foarte bine cu Alibec şi Budescu titulari. Îl aştept, sper să facem o figură frumoasă dacă vine”, a spus Alibec, la revenirea în România.

Budescu s-a despărţit de Petrolul

Constantin Budescu a anunţat că pleacă de la Petrolul şi că îşi va lua o vacanţă. Budescu a dezvăluit şi ce a discutat cu Florin Pîrvu, cel căruia i-a reproşat că îl ţine rezervă.

„Pentru asta am venit, le-am promis fanilor că voi veni. Nu a fost cum am dorit, am vrut, îmi pare rău că plec. Nu am venit să joc 3-4 meciuri şi să mă retrag. M-am apucat de 2-3 ani de fotbal, mai vreau să mai joc. Le urez succes şi voi merge şi mâine să vorbesc cu băieţii, să-mi iau la revedere.

A fost un an bun, cu bune şi cu rele. Urmează o vacanţă. Nu am prins niciodată perioada asta în vacanţă, e bine venită vacanţa pentru săptămâna asta. Nu am discutat nimic cu nimeni şi nu voi discuta săptămâna asta. Voi vedea de luni.

Reclamă

A fost greu cu accidentarea, dar am revenit. Pot spune că sunt bine acum. Nu am avut nicio chestie cu antrenorul, i-am spus azi dimineaţă, am fost şi colegi la Petrolul şi suntem şi prieteni. Nu vreau să ne certăm. Nu-mi place să mă cert şi nu cred că am duşmani, ca să zic aşa. Au spus oamenii prin emisiuni despre mine, ca să nu piardă contractul acela de 200 de euro. Am kilograme în plus de mulţi ani. Oricâte kilograme aş avea, tot gras voi fi”, a spus Budescu, citat de digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și