Închide meniul

Gică Hagi, mesaj clar în privinţa „pactului” dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru: „Nu-mi plac lucrurile astea!”

Viviana Moraru Publicat: 9 mai 2023, 14:31

Reclamă
Gică Hagi, mesaj clar în privinţa „pactului dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru: „Nu-mi plac lucrurile astea!

Gică Hagi, mesaj clar în privinţa "pactului" dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru

Gică Hagi / Hepta

Gică Hagi a transmis un mesaj clar în privinţa „pactului” dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru. „Regele” susţine că nu-i plac astfel de înţelegeri din Liga 1, şi este cu gândul doar la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că are o înţelegere cu Mihai Rotaru, pentru ca atât FCSB, cât şi Universitatea Craiova să aibă de câştigat. Patronul roş-albaştrilor vrea ca oltenii să o învingă pe Farul, pentru ca echipa sa să câştige titlul.

Gică Hagi, mesaj clar în privinţa „pactului” dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru

Gică Hagi nu a vrut să comenteze prea multe în legătură cu pactul dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru. „Regele” a declarat că pentru el astfel de lucruri sunt irelevenate, şi este concentrat pe ceea ce are de făcut la echipa sa.

Totodată, Hagi a vrut să evite astfel de discuţii, motiv pentru care nu s-a declarat interesat de ele.

„Pentru mine nu au relevanță. Nici nu vreau să intru în discuții din acestea. Eu am făcut fotbal, știu ce înseamnă fotbalul, mă gândesc la fotbal. Îmi corectez echipa și nu sunt conducător.

Reclamă

Nu-mi plac lucrurile astea. Chiar le evit și nu-mi convin. Eu sunt pe partea tehnică. Restul pe mine nu mă interesează. Eu știu că în viață depinzi de tine și că noi depindem de noi”, a declarat Gică Hagi, la fanatik.ro.

Gigi Becali a dezvăluit ce convenţie are cu Mihai Rotaru

Gigi Becali a dezvăluit ce convenţie are cu Mihai Rotaru. Patronul de la FCSB susţine că a vorbit cu omologul său de la Universitatea Craiova, şi l-a asigurat că-l va ajuta să prindă locul trei. Pentru acest fapt, Becali i-a cerut şi o condiţie lui Rotaru, aceea ca oltenii lui Eugen Neagoe să învingă Farul în următoarea etapă.

Gigi Becali a dezvăluit ce plan şi-a făcut cu Mihai Rotaru, înainte de ultimele runde rămase de disputat în play-off. Patronul de la FCSB susţine că l-a contactat pe acţionarul din Bănie, şi i-a propus un „târg”.

Reclamă 4 / 0/3

Becali îşi doreşte ca Universitatea Craiova să o învingă pe Farul, în timp ce Rotaru vrea ca FCSB să învingă CFR Cluj, pentru ca oltenii să prindă ultimul loc de play-off.

„Am convenţie cu Rotaru. I-am dat mesaj. I-am zis că e fratele meu mai mic. Tu mă faci campion, eu te pun pe locul trei. Hagi locul 1, el voia locul 2. Dar nu se mai poate. Eu bat Farul, tu baţi CFR sigur. Glumele noastre. E om de calitate”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu de la Palat.

FCSB este la trei puncte distanţă de liderul Farul, cu trei etape rămase de disputat în play-off-ul Ligii 1. În următoarea rundă, roş-albaştrii se vor duela cu CFR Cluj, în timp ce Farul va merge în Bănie pentru duelul cu Universitatea Craiova.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și