Închide meniul

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2024, 16:22

Reclamă
Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie! Ce a spus şi despre Alibec

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău - Farul

Gică Hagi şi Constantin Budescu/ Profimedia

Gică Hagi a transmis un mesaj despre Constantin Budescu, înaintea duelului dintre Gloria Buzău şi Farul. „Regele” a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului său elev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul se va deplasa pe terenul celor de la Gloria Buzău, pentru duelul din etapa a 11-a din Liga 1. Duelul se va disputa duminică, de la ora 16:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul

Gică Hagi a declarat că Gloria Buzău este o echipă experiementată, astfel că duelul va fi unul dificil pentru echipa sa. „Regele” a amintit de Constantin Budescu şi a transmis că mijlocaşul este extrem de talentat, avertizându-i pe „elevii” săi să nu-i acorde timp şi spaţiu.

Totodată, Hagi a oferit declaraţii şi despre Denis Alibec, prietenul şi fostul coleg al lui Constantin Budescu. „Regele” a declarat că cei doi sunt din aceeaşi categorie, fiind jucători extrem de talentaţi.

„Întâlnim în deplasare o echipă experimentată, cu jucători care au ani și meciuri în prima ligă, chiar dacă vorbim de o formație care a venit din eșalonul secund. Au trecut deja etapele, s-au acomodat. Antrenorul e foarte bun, cu experiență, are grijă de ambele faze foarte bine.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să ne adaptăm la jocul lor fără minge, la teren, iar cu mingea să avem evoluția noastră obișnuită. Nimic nu e ușor în fotbal, dar încercăm să venim cu victorie la Constanța. Avem nevoie de puncte și trebuie să legăm victoriile, pentru a urca în clasament. Sunt 3 puncte în joc și nimic mai mult.

Totdeauna trebuie să ții cont de talentul unui jucător precum Budescu și atunci nu trebuie să-i dai timp și spațiu să gândească prea mult. E un jucător important al lor, e un jucător care are talent mult, are un picior foarte bun.

Ofensiv e foarte bun și atunci noi trebuie să stăm bine defensiv. Alibec este din aceeași categorie cu Budescu, au talent mult. E important ca el să fie în formă, pentru că fotbal știe și poate să joace foarte bine”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă

Constantin Budescu a fost transferat de Gică Hagi la Farul în vara anului trecut. Mijlocaşul a petrecut doar un sezon sub comanda „Regelui”, bifând 29 de meciuri, timp în care a marcat opt goluri şi a oferit nouă pase decisive.

Denis Alibec, mesaj savuros pentru Constantin Budescu înainte de Buzău – Farul

Denis Alibec a transmis un mesaj savuros pentru Constantin Budescu înainte de Buzău – Farul. Atacantul echipei antrenate de Gică Hagi nu și-a uitat prietenul, cu care se va duela în etapa următoare.

Înaintea meciului cu Buzău, Denis Alibec a vorbit despre prietenul său, Constantin Budescu, legitimat la Gloria, despre care a spus că este un jucător extraordinar.

Totuși, atacantul lui Gică Hagi a transmis că speră ca Budescu să nu dea totul pe teren la meciul cu Farul. De asemenea, acesta i-a transmis lui „Budi”, în glumă, să rămână acasă, la Ploiești.

Să sperăm că Budescu nu va da totul pe teren, că o lasă puțin mai moale. E un jucător extraordinar, sperăm să nu facă un meci bun. (n.r.-Îi transmiți un mesaj?) Să stea la Ploiești”, a declarat Denis Alibec, la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și