Închide meniul

Gică Hagi, mesaj înainte de startul play-off-ului: „Nu suntem cei mai buni!” Ce spune despre meciul cu Sepsi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2023, 13:51

Gică Hagi, mesaj înainte de startul play-off-ului: „Nu suntem cei mai buni! Ce spune despre meciul cu Sepsi

Gică Hagi, mesaj înainte de startul play-off-ului

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gică Hagi a transmis un mesaj clar înainte de startul play-off-ului. Tehnicianul de la Farul susţine că echipa sa va începe un alt campionat, după ce sezonul regular a luat sfârşit. De asemenea, „Regele” a declarat că echipa sa nu este cea mai bună din Liga 1, însă se luptă pentru a rămâne pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul va întâlni Sepsi, în primul meci din play-off-ul din Liga 1. Partida va avea loc duminică, de la ora 16:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, mesaj înainte de startul play-off-ului

Gică Hagi a prefaţat duelul cu Sepsi, din prima rundă de play-off. „Regele” susţine că Sepsi este o echipă extrem de solidă, şi are un moral bun, după ce şi-a asigurat prezenţa între primele şase din Liga 1.

De asemenea, managerul de la Farul a mai dezvăluit că are încredere deplină în echipa sa, care a demonstrat că se poate bate de la egal la egal cu orice formaţie din Liga 1, în acest sezon.

„Aș începe cu tot ce am făcut noi până în campionatul regular, unde cred că statisticile ne arată că am fost cei mai buni. Am făcut o muncă extraordinară, să reușim să fim pe primul loc. Un lucru probabil imposibil în vară când am început să planificăm acest succes. Dar acest succes s-a terminat și vine play-off-ul, unde avem o mare provocare, aceea de a încerca să fim cei mai buni. Să mergem cu gândul ăsta, să muncim pentru acest lucru.

Reclamă

Cu siguranță că va fi foarte greu, toate echipele sunt foarte bune, dar noi am arătat în duelurile directe c ei că suntem mai buni decât ei. Pentru că avem cele mai multe goluri, avem foarte puține meciuri pierdute și un egal. Am demonstrat și cu cei mari că suntem foarte buni. Sperăm să păstrăm această linie, să fim la final de inspirați și să muncim bine.

Gică Hagi, înainte de Farul – Sepsi

Vom încerca să fim cei mai buni, nu suntem cei mai buni. Nu putem să trăim cu această idee. Fiecare meci acasă sau în deplasare e foarte greu, dar ca să fii campion trebuie să știi să joci acest gen de meciuri, cu multe detalii legate de adversar, suporteri, climă sau teren.

Am încredere în grup. Am o echipă foarte frumoasă, am un grup foarte bun, uman, un grup de jucători foarte talentați. Sper să îi avem pe toți, ușor ușor. La primul meci de acum, de acasă, Boli e accidentat, Vlad are o răceală și nu poate fi cu noi, dar Popescu are cartonaș. E o oportunitate pentru ceilalți.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre Sepsi) Întâlnim o echipă care are un lot foarte bun, echipa știe fotbal, antrenorul e experimentat și au un lot cu care pot înlocui ușor 4-5-6 jucători. S-au calificat și cred că au un moral foarte bun. Va fi un meci foarte greu.

De mâine încolo începe altă provocare mare pentru noi. Din toate echipele din play-off, cred că singurii care nu erau luați în calcul suntem noi. Noi suntem adevărata surpriză a campionatului. O surpriză foarte mare. O echipă foarte foarte bună căreia nimeni nu îi dădea nicio șansă. Niciodată nu s-a pus problema asta, poate nici cei din Constanța. Dar uite că suntem acolo și trebuie să ne luptăm. Ne dorim să devenim cei mai buni”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă premergătoare duelului dintre Farul şi Sepsi.

Recomandări
  • Ce a declarat Gică Hagi, înainte de Farul – Sepsi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și