Închide meniul

Gică Hagi, nemulţumit de arbitraj după Sepsi – Farul 1-1: „N-am ce să fac! Toată România vorbeşte de greșeli!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 aprilie 2023, 9:16

Gică Hagi, nemulţumit de arbitraj după Sepsi – Farul 1-1: „N-am ce să fac! Toată România vorbeşte de greșeli!

Gică Hagi, start perfect de campionat

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Hepta

Gică Hagi s-a arătat extrem de nemulţumit de arbitraj, după partida dintre Sepsi şi Farul, încheiată la egalitate, scor 1-1. „Regele” susţine că s-a dictat ofsaid împotriva echipei sale, în mod eronat, şi a mai declarat că se vorbeşte prea mult de greşelile de arbitraj în ultima vreme, în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a făcut un pas greşit în lupta la titlu din Liga 1. Trupa lui Gică Hagi a remizat pe terenul celor de la Farul, fiind egalată în minutul 90.

Gică Hagi, nemulţumit de arbitraj după Sepsi – Farul 1-1

Gică Hagi a fost extrem de nervos după ultimul meci al celor de la Farul. „Regele” nu s-a putut abţine şi a criticat arbitrajul, mărturisind că nu a fost ofsaid la multe dintre fazele de atac ale echipei sale.

De asemenea, Hagi a mai declarat că Louis Munteanu a avut şansa de a marca pentru 2-0, însă a ratat uluitor, ratare pe care „Regele” o pune pe seama oboselii.

„La toate fazele a fost ofsaid? Au fost foarte multe, știu, eu ce să fac? N-am ce să fac! Eu cred că, mai ales în a doua repriză, n-a fost ofsaid 100%! La Borza n-a fost ofsaid! Nu o să stau să vorbesc de greșeli, vorbește toată România de greșeli.

Reclamă

Mergem înainte. Noi trebuia să facem 2-0, Louis a avut o ocazie enormă, probabil din cauza oboselii. Portarul a scos-o, e meritul lui. Am luat golul, așa s-a scris istoria, mergem acasă, ne încărcăm pentru meciul care vin. Suntem în luptă”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă.

Gică Hagi, nervos după Sepsi – Farul 1-1

Gică Hagi a fost nervos după Sepsi – Farul 1-1. „Regele” s-a enervat din cauza unor întrebări şi a spus că echipa sa merită să fie pe primul loc pentru că a demonstrat că e cea mai bună din Liga 1. Hagi a fost deranjat de unele întrebări legate de lupta la titlu.

„Am pierdut două puncte, am făcut un meci defensiv destul de bun, dar ofensiv mai puțin bun, cu toate că am avut ocazii să facem 2-0. Știam că întâlnim o echipă căreia dacă-i dai mingea, îți poate crea probleme. N-am știut să gestionăm ultimele minute, dar ăsta e fotbalul..

Reclamă 4 / 0/3

Domnilor, hai să fim și serioși. Așa, doar să băgăm întrebări doar de dragul de a băga, de pe stradă… Noi am construit, noi am făcut, am fost conectați. Suntem oameni, uneori iese, alteori, nu. Nu o să stau să spun ce detalii, legate de faza ofensivă. Defensiv, cred că am făcut bine.

Eu cred că voi vedeți fotbalul așa ușor. De acolo e ușor, intră pe teren să vezi ce greu e. Noi am făcut extraordinar de bine. În campionat i-am bătut pe toți, în turul play-off-ului am fost cei mai buni.

Voi le băgați pe toate negative. Ce jucător a dat gol astăzi? Ce jucător a dat bară astăzi? Ce vârste au? Pe-asta nu le vedeți? Eu spun că nu suntem favoriți. Că jucăm cu Sepsi? Păi Sepsi a bătut-o pe CFR cu 3-0, crezi că e ușor?

Nu o să explic nimănui ce schimbări fac. Sunt și eu om, ca voi, o dată e bine, o dată nu e, dar nu o să vă dau explicații. Asta ar fi culmea„, a spus Gică Hagi la digisport.ro, după Sepsi – Farul 1-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și