Închide meniul

Gică Hagi pregătește noi transferuri la Farul: „S-ar putea să aveți surprize!”

Viviana Moraru Publicat: 28 august 2023, 13:28

Reclamă
Gică Hagi pregătește noi transferuri la Farul: S-ar putea să aveți surprize!”

Gică Hagi pregătește noi transferuri la Farul

Gică Hagi, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Gică Hagi pregătește noi transferuri la Farul. Ciprian Marica, unul dintre acționarii clubului, a dezvăluit că „Regele” vrea să-și mai întărească echipa, pe finalul perioadei de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a obținut prima victorie din Liga 1, după o serie „neagră” de trei înfrângeri. Campioana are moral bun, înaintea duelului retur cu HJK Helsinki, din play-off-ul Conference League.

Gică Hagi pregătește noi transferuri la Farul

Ciprian Marica a declarat că s-ar mai putea realiza transferuri la Farul, în următoarea perioadă. Gică Hagi pregătește mutări surpriză, după cum a anunțat acționarul campioanei.

Marica a mai dezvăluit că totul depinde și de soarta calificării în grupele Conference League. Aproximativ 3 milioane de euro vor intra în conturile campioanei, în cazul în care o va învinge pe HJK Helsinki.

S-ar putea să aveți surprize. Dacă v-aș spune cine, atunci nu ar mai fi o surpriză. E posibil să mai aducem jucători da. Sunt mai mulți jucători, așa că nu aș vrea să vorbesc despre o poziție anume. Urmărim niște jucători foarte buni care, sigur, cu acest bonus pe care dacă vom reuși să-l obținem de la Helsinki ne dă o altă perspectivă”, a declarat Ciprian Marica, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Farul s-a impus cu 2-1 în turul confruntării cu HJK Helsinki. Returul va avea loc joi, de la ora 20:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, reacție categorică după Farul – Universitatea Craiova

Gică Hagi a avut o reacție categorică, după ce Farul a învins-o cu 2-0 pe Universitatea Craiova. „Regele” s-a declarat revoltat față de faptul că echipei sale nu i s-a amânat meciul din această rundă de Liga 1, așa cum s-a întâmplat în cazul celor de la Sepsi.

„Noi ne-am dorit să jucăm și am arătat foarte bine. Prindem o experiență din trei în trei zile. Nu știu de ce atât tam-tam. Dacă joi ne calificăm, ce facem? Amânăm toate meciurile? Ce să fac, sunt în România, iar în România se poartă asta, să ne plângem. Eu nu vedeam sensul. Eu cu asta nu am fost de acord, că unei echipe i se amână meciul, iar nouă nu. Aia e deja blasfemie. E blasfemie! Suntem și noi tot o echipă românească și trebuie să fim tratați la fel ca ceilalți.

Reclamă 4 / 0/3

Și azi am avut penalty în prima repriză. Nu există penalty mai clar decât la Mazilu. Nu există în lume nicăieri! Și nici măcar nu s-a dus la cameră. Nici măcar n-a vrut să vadă! Și atunci eu ce să cred? Ce vor să facă, vor să mă simt mic? Nu, nu, nu. Nu sunt mic. Farul nu mai e mică, dar asta e, mergem înainte. Noi trebuie să jucăm, să demonstrăm pe teren, la fel ca anul trecut.

Sau la roșu… dacă vedeți ce gleznă are Mazilu. De ce nu se dă? Și eu îmi iau galben. De ce, că spun adevărul? De ce nu s-a dus la VAR? Domnilor, vedeți faza, iar dacă ăla nu e penalty, de ce mai vorbim de fotbal? De ce mai stăm? Putea să mă și elimine… ce am făcut? Am zis să se uite la VAR, să vadă faza. E penalty clar! M-am riscat să spun asta. Am jucat și eu fotbal, cred că încă văd bine”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și