Închide meniul

Gică Hagi pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Mutarea care o poate aduce pe Farul în play-off

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2024, 12:59

Gică Hagi pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Mutarea care o poate aduce pe Farul în play-off

Gică Hagi pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Gică Hagi, la finalul unui meci - Hepta

Gică Hagi pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Presa din Franţa anunţă că Alexi Pitu ar putea reveni la Farul, sub formă de împrumut, după o primă parte slabă de sezon la Bordeaux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 21 de ani cotat la un milion de euro nu s-a integrat la Girondins de Bordeaux, acolo unde a ajuns în ianuarie 2023, pentru două milioane de euro.

Gică Hagi pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

În acest sezon, Pitu a disputat 16 meciuri în toate competiţiile şi a marcat un gol, trecându-şi în cont şi două pase decisive. Cifrele sunt încă scăzute şi pentru că până acum nu a prins decât 539 de minute.

Hagi ar fi tentat să-l readucă în Dobrogea pe Pitu pentru restul sezonului, fiind cunoscut felul în care „Regele” reuşeşte să îi pună pe picioare pe jucătorii ieşiţi din formă. A reuşit asta cu Denis Alibec, Constantin Budescu, Gabi Torje sau Tudor Băluţă.

Alexi Pitu, avertizat de antrenorul lui Bordeaux

Cu o lună în urmă, Pitu era avertizat de antrenorul său, Albert Riera, după ce atacantul nu a reuşit să devină titular la Bordeaux.

Reclamă

„Când Pitu va înțelege cum jucăm, atunci va juca mai mult. Înțelegerea jocului este cea mai importantă. Este un jucător foarte bun din punct de vedere tehnic.

Acea tehnică trebuie folosită în beneficiul echipei, nu numai pentru tine. De câte ori te întâlnești într-o situație de unu contra unu? O dată sau de două ori poate.

Talentul este important, dar înțelegerea jocului este și mai importantă. El știe asta, lucrăm cu el, am analizat, am văzut care care sunt pozițiile în care poate fi mai periculos dacă înțelege jocul”, a declarat Albert Riera, potrivit girondins33.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și