Închide meniul

Gică Hagi pregăteşte un nou transfer de titlu! Negociază cu un jucător din Italia, ce a trecut şi pe la echipa de tineret de la Ajax

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 ianuarie 2023, 11:51

Gică Hagi pregăteşte un nou transfer de titlu! Negociază cu un jucător din Italia, ce a trecut şi pe la echipa de tineret de la Ajax

Gică Hagi abia aşteaptă duelul cu Dan Petrescu

Gică Hagi, într-o conferință de presă / Profimedia

Gică Hagi pregăteşte un nou transfer de titlu. Farul negociază cu un jucător de 22 de ani din Italia. Hagi a pus ochii pe Ricardo Farcaş (22 de ani), un fundaş central ce evoluează în Serie C, la Siena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, oficialii de la Farul au luat legătura cu jucătorul, iar acesta este tentat să accepte oferta de la Hagi.

Gică Hagi pregăteşte un nou transfer de titlu

Ricardo Farcaş este internaţional român de tineret şi are deja 6 selecţii la naţionala U21 a României. Pentru Siena, Farcaş a jucat 50 de meciuri şi a marcat un gol. Ricardo Farcaş a mai trecut în carieră pe la echipa de tineret de la Ajax și SPAL Ferrara. Farcaş are o cotă de piaţă de 50.000 de euro.

Farul Constanţa s-a despărţit în această iarnă de Torje şi Robert Moldoveanu şi la adus pe brazilianul Mateus Barbosa Santos.

Gică Hagi a dezvăluit ce buget l-ar trimite direct în grupele Champions League

Gică Hagi a dezvăluit ce buget l-ar ajuta să ajungă în grupele Champions League cu Farul. „Regele” susţine că dacă ar investi anual 25 de milioane de euro, ar putea să se aşeze la masa bogaţilor.

Reclamă

„Cam 15 milioane de euro. Cu banii ăștia pot să mă gândesc să mă iau la trântă cu ei. La 20-25 de milioane de euro, cred că putem vorbi clar de grupe și chiar de a trece mai departe, spre fazele următoare.

Dar trebuie o muncă bine făcută pe 2-3 ani, formezi o echipă din care vinzi maxim un jucător pe sezon, iar banii îi bagi în alte transferuri. Cu o astfel de strategie, CFR a fost foarte aproape.

Nu la mine, la Farul, ci la orice echipă din Liga 1. V-am mai zis. 1-2-3 la sută din cifra de afaceri a multinaționalelor. E nevoie de o lege pentru a avea această facilitate. Deci bani de la privat, nu de la stat. Statul ne poate ajuta ca multinaționalele să susțină sportul, cultura și sănătatea”, a spus Hagi, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată cotele pentru câștigarea Ligii 1 în prima zi din 2023

Cotele pentru câștigarea Ligii 1 sunt surprinzătoare în prima zi din 2023. Chiar dacă începe noul an pe primul loc, Farul lui Gică Hagi este văzută cu a doua șansă la ridicarea trofeului. Mare favorită este campioana ultimilor cinci ani, CFR Cluj.

Echipa antrenată de Dan Petrescu are cota 1.50 la ridicarea trofeului. Gruparea din Gruia putea încheia 2022 la conducerea Ligii 1, dar a pierdut surprinzător acasă cu Hermannstadt, scor 0-1.

Bookmakerii o văd pe Farul cu șansa a doua la câștigarea campionatului. Jucătorii „Regelui” Hagi au cota 6.00. Sunt urmați de FCSB, care nu a mai triumfat din 2015. Roș-albaștrii antrenați de Mihai Pintilii și Leo Strizu au cota 7.00.

Recomandări
  • Gică Hagi pregăteşte un nou transfer de titlu
  • Farul negociază cu un jucător de 22 de ani din Italia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și