Închide meniul

Gică Hagi, prima reacție după umilința cu FC Hermannstadt: „Nu o iau cu dușul rece, că nu-mi place apa rece!”. Avertismentul „Regelui”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 decembrie 2022, 22:07

Gică Hagi, prima reacție după umilința cu FC Hermannstadt: „Nu o iau cu dușul rece, că nu-mi place apa rece!. Avertismentul „Regelui

Gică Hagi a avut o nouă declarație după neconvocarea lui Ianis

Gică Hagi a avut o nouă declarație după neconvocarea lui Ianis

Gică Hagi a oferit prima reacție după umilința cu FC Hermannstadt. Farul a fost învinsă categoric de formația sibiană, scor 0-4, în etapa cu numărul 20 din Liga 1. „Regele” a recunoscut că echipa sa a fost „depășită din toate punctele de vedere” și a avertizat că va urma o „evaluare ca la doctor” în pauza de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a fost complet dezamăgit după ce Farul a fost desființată de FC Hermannstadt.

Gică Hagi a oferit prima reacție după umilința cu FC Hermannstadt, din Liga 1

Managerul liderului din Liga 1 a precizat că va urma o perioadă de reflectare și evaluare la club.

Întrebat dacă eșecul usturător de la Sibiu reprezintă un „duș rece” pentru el și echipa sa, Gică Hagi a oferit un răspuns savuros:

„Nimic nu a funcționat. Din păcate, în viață mai sunt și astfel de momente, lecții de viață, din care trebuie să înveți.

Reclamă

Cred că am fost depășiți total, din toate punctele de vedere. Am încercat să-i motivez, să-i aduc cu picioarele pe pământ, probabil e prea mult ce am făcut. Vom analiza, vom face o evaluare. Când se întâmplă așa ceva, trebuie să analizăm bine că lucrurile nu sunt în regulă.

Cei fără experiență (n.r. – dacă au fost copleșiți de atmosferă)? Ăia-s cei mai buni din campionat. Cei cu experiență nu au jucat. Lăsați tinerii în pace, problema e la ceilalți. Avem mult de reflectat și de gândit. Am făcut lucruri extraordinare până acum și vom vedea ce va fi de mâine încolo.

Pe mine mă îngrijorează ce am văzut astăzi la meci, e de reflectat, altceva nu mă îngrijorează, suntem pe primul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu o iau cu dușul rece, că nu-mi place cu apa rece, cred că ne-am dus cam sus, noi nu suntem ăia care am spus că vrem să fim campioni.

Voi reflecta și iau decizii în iarnă. Vedem în iarnă. Mai avem un meci, apoi o să facem o evaluare ca la doctor. Trebuie făcută o evaluare corectă”, a spus Gică Hagi, după FC Hermannstadt – Farul 4-0, potrivit digisport.ro.

Farul a suferit prima înfrângere după 10 etape și riscă să fie detronată de CFR Cluj. Campioana en-titre se află la 4 puncte în spatele constănțenilor, cu două meciuri în minus.

Denis Alibec, la pământ după meciul FC Hermannstadt – Farul 4-0: „E un dezastru!”

Denis Alibec s-a arătat complet debusolat după umilința suferită pe Stadionul Municipal din Sibiu. Atacantul lui Hagi a descris meciul din această seară drept „un dezastru”.

„Singurul lucru pe care pot să-l zic e că am fost foarte slabi, ca echipă, ca organizare, ca tot. Nu am reușit să ne facem jocul. A venit și golul în minutul 1 (n.r. – golul din minutul 2, marcat de Silviu Balaure) și de acolo a început debandada.

N-a funcționat nimic. În primul rând, am vorbit de la început să nu luăm gol. Știam că vor începe tare și trebuia să fim mai motivați decât ei. Suntem pe primul loc și fără motivație nu se poate.

Am jucat în Giulești, la U Cluj, nu cred că atmosfera a fost motivul (n.r. – pentru care Farul a pierdut la scor). Pur și simplu n-am fost pregătiți pentru acest meci. N-am știut să dăm totul pe teren și am pierdut.

Reclamă

Ne supără că am pierdut și că n-am reușit să ne impunem jocul și să marcăm. Suntem o echipă ofensivă și e un dezastru că am pierdut cu 4-0″, a declarat Denis Alibec, potrivit digisport.ro.

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și