Închide meniul

Gică Hagi, pus la zid după Farul – FCSB 0-4: „Nu mai e nr. 1! Cei de la Constanţa erau în vacanţă şi m-am plictisit!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 aprilie 2022, 11:40

Gică Hagi, pus la zid după Farul – FCSB 0-4: „Nu mai e nr. 1! Cei de la Constanţa erau în vacanţă şi m-am plictisit!

Gică Hagi, antrenorul de la Farul Constanţa

Gică Hagi, antrenor Farul Constanța, în timpul unui meci / Hepta

  • Farul – FCSB 0-4
  • Gică Hagi, pus la zid după umilinţa de la Ovidiu

 

Gică Hagi a fost pus la zid de Valeriu Iftime, după ce FCSB a învins Farul Constanţa cu 4-0. Patronul lui FC Botoşani i-a criticat pe elevii „Regelui”, care erau conduşi la pauză cu 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins fără drept de apel Farul, în runda a 6-a din play-off. Florin Tănase, hat-trick de senzaţie, şi Darius Olaru au marcat golurile roş-albaştrilor. Florinel Coman a strălucit şi el şi a avut o pasă decisivă.

Gică Hagi, pus la zid după Farul – FCSB 0-4

„Am spus că e imposibil ca CFR să piardă campionatul. Rămân la aceeaşi părere, dar aş vrea FCSB sau Craiova ca să schimbăm paradigma. Cei de la Constanţa erau deja în vacanţă. Eu nu mai sunt Hagi nr. 1. M-am plictisit. Ei se distrau, era 3-0 la pauză. Craiova poate încurca lucrurile”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Reclamă

Gică Hagi a schimbat obiectivul echipei după Farul – FCSB 0-4

Gică Hagi a fost un car de nervi după ce Farul a fost umilită de FCSB, scor 0-4. „Regele” a avut un mesaj clar pentru elevii săi şi a schimbat obiectivul echipei.

„Țelul meu e unul singur – să creez o echipă care are mentalitate de învingător, acolo vreau să ajung. Eu nu am plecat cu locul 4, ci cu locul 2. Primul meu interviu a fost că vreau locul 2. Pe parcurs am zis locul 3 pentru că ne mai împiedicăm, e nivelul mai mare, ok. Acum, locul 4. Ăsta e obligatoriu din punctul meu de vedere.

Reclamă

N-avem cum să mergem mai jos. Nu știu cum, cu cine, dar fiecare meci trebuie luat în parte și să câștigăm. Dacă nu, degeaba scriu eu pe tablă că trebuie să câștigăm. N-avem ce să discutăm când luăm 7 goluri acasă. Mai bine mergem acasă și reflectăm, medităm, ne analizăm, autocritică și după aceea fiecare să schimbe ceva, să fie mai bine. Să iei acasă 7 goluri e prea mult pentru mine”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”