Închide meniul

Enervat de jucătorii săi, Gică Hagi a schimbat obiectivul echipei după Farul – FCSB 0-4: „Mai jos n-avem cum! E prea mult pentru mine!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 aprilie 2022, 8:55

Reclamă
Enervat de jucătorii săi, Gică Hagi a schimbat obiectivul echipei după Farul – FCSB 0-4: „Mai jos n-avem cum! E prea mult pentru mine!

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Gică Hagi a fost un car de nervi după ce Farul a fost umilită de FCSB, scor 0-4. „Regele” a avut un mesaj clar pentru elevii săi şi a schimbat obiectivul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins fără drept de apel Farul, în runda a 6-a din play-off. Gică Hagi a fost extrem de supărat la finalul confruntării de la Ovidiu şi a anunţat că locul 4 este acum noul obiectiv al echipei sale.

Gică Hagi a schimbat obiectivul Farului Constanţa după umilinţa cu FCSB

„Țelul meu e unul singur – să creez o echipă care are mentalitate de învingător, acolo vreau să ajung. Eu nu am plecat cu locul 4, ci cu locul 2. Primul meu interviu a fost că vreau locul 2. Pe parcurs am zis locul 3 pentru că ne mai împiedicăm, e nivelul mai mare, ok. Acum, locul 4. Ăsta e obligatoriu din punctul meu de vedere.

N-avem cum să mergem mai jos. Nu știu cum, cu cine, dar fiecare meci trebuie luat în parte și să câștigăm. Dacă nu, degeaba scriu eu pe tablă că trebuie să câștigăm. N-avem ce să discutăm când luăm 7 goluri acasă. Mai bine mergem acasă și reflectăm, medităm, ne analizăm, autocritică și după aceea fiecare să schimbe ceva, să fie mai bine. Să iei acasă 7 goluri e prea mult pentru mine”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Marian Aioani, după Farul – FCSB 0-4: „Am lovit-o prost!”

Marian Aioani a fost protagonistul unei gafe de curtea școlii în meciul Farul – FCSB. Portarul lui Gică Hagi i-a pasat direct lui Florin Tănase, care a profitat din plin de ocazie.

Reclamă

Aioani susține că a lovit mingea prost. Portarul lui Gică Hagi a spus că astfel de gafe se întâmplă și în fotbalul mare.

„Pentru noi e o seară care nu ne face cinste. Am reușit să pierdem acest joc. Am pregătit jocul să îi presăm de sus. Mingea trebuia să ajungă la de Nooijer, am lovit-o prost. Nu a fost execuția mea corectă. Sunt prea multe goluri încasate.

Noi am arătat că suntem o echipă care face și faza defensivă foarte bine. Când faci greșeli, adversarul te taxează. Se întâmplă, vedeți și la un nivel mai înalt. Niciodată nu știi ce va urma, din păcate nu am reușit să marcăm și am luat prea multe goluri, dar meciul următor vom trage să câștigăm. Avem o săptămână să analizăm, trebuie să ne gândim la ce am făcut rău în seara asta, trebuie să mergem la Cluj să câștigăm”, a spus Aioani, după meci.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și