Închide meniul

Gică Hagi, răspuns fabulos pentru Dănuţ Lupu, după ce a acesta a spus că a fost doar „jucător de lot” la Real Madrid şi Barcelona

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 februarie 2023, 18:57

Gică Hagi, răspuns fabulos pentru Dănuţ Lupu, după ce a acesta a spus că a fost doar „jucător de lot la Real Madrid şi Barcelona

Cât a ajuns să coste să petreci Paștele la hotelul lui Gică Hagi

Gică Hagi, amuzat la o conferinţă de presă / Antena Sport

Gică Hagi a avut răspuns fabulos pentru Dănuţ Lupu, după ce a acesta a spus că a fost doar „jucător de lot” la Real Madrid şi Barcelona. „Regele” a postat pe reţelele de socializare un video dintr-un meci în care a marcat 3 goluri pentru Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a avut o replică genială după atacul devastator al lui Dănuţ Lupu la adresa sa. Lupu a afirmat, zilele trecute, că Hagi a fost doar „un jucător de lot” la Real Madrid şi Barcelona.

În replică, Hagi a postat pe contul de Facebook un video din meciul Real Madrid – Athletic Bilbao, scor 5-0, în care „Regele” a marcat un hat-trick de senzaţie.

Atacul incredibil al lui Dănuţ Lupu la adresa lui Gică Hagi

Dănuţ Lupu a lansat un atac neaşteptat asupra lui Gică Hagi, pe care nu vrea să îl numească „Rege”, aşa cum este supranumit fostul lider al Generaţiei de Aur. Lupu susţine că la Real Madrid şi Barcelona, Hagi ar fi fost mai mult rezervă.

Reclamă

„Hai să-ți spun ceva. Jos pălăria în fața lui Gică ca fotbalist, dar a jucat doar la Galatasaray și echipa națională. La echipa națională, la ce jucători eram pe vremea aia, nu era greu să joci doar când ai mingea. Execuții, jos pălăria, nu îi reproșează nimeni nimic, dar nici lumea nu poate să îmi impună mie că e ‘Rege”. Da! (n.r – Dobrin a fost ‘Rege’).

Gândește-te că Dobrin a stat trei săptămâni în Spania, s-au rugat ăia de la Real Madrid de el și el n-a vrut să stea. Gândește-te că Balaci, la 28 de ani, nu se accidenta. Nu, la Real Madrid și Barcelona nu a jucat (n.r – Hagi), ci a făcut parte din lot. Hai să fim serioși! A jucat la Galatasaray și la echipa națională.

La Brescia? Uitați-vă câte meciuri are în trei ani de zile (n.r – a jucat două sezoane la Brescia). El, la un moment dat, m-am certat cu el tot din cauza faptului că vorbea urât de nea Mircea (n.r – Mircea Lucescu). Dacă nea Mircea nu îl ținea trei ani la Brescia, Gică era într-o perioadă foarte proastă și putea să dispară.

Reclamă 4 / 0/3

Și totuși, nea Mircea l-a ajutat enorm de mult. N-a avut o perioadă acum vreo 10 ani când întreba ce antrenor e nea Mircea? Răutăți din astea de generație, că era cu nea Puiu (n.r – Anghel Iordănescu)”, a spus Dănuț Lupu, citat de fanatik.ro.

În cele două sezoane petrecute la Real Madrid, Gică Hagi a marcat 20 de goluri în 84 de meciuri. În tricoul blaugrana, şi-a trecut în cont 11 reuşite, în 51 de prezenţe. Alături de gruparea blanco, Gică a câştigat Supercupa Spaniei.

Cele mai multe trofee adjudecate de Gică Hagi au venit la Steaua şi la Galatasaray. Alături de militari, şi-a trecut în palmares trei titluri, Supercupa Europei şi două Cupe ale României. Cu turcii, a luat 4 titluri, două Cupe ale Turciei, două Supercupe, o Cupa UEFA şi o Supercupă a Europei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și