Închide meniul

Gică Hagi, reacție categorică după ce Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei: „Trebuie să mergi la școală!”

Cosmin Cioboată Publicat: 8 februarie 2023, 20:18

Reclamă
Gică Hagi, reacție categorică după ce Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei: „Trebuie să mergi la școală!

Mihai Pintilii a fost desemnat de LPF antrenorul etapei a 24-a din Liga 1

Mihai Pintilii a fost desemnat de LPF antrenorul etapei a 24-a din Liga 1 / Colaj Antena Sport

Gică Hagi a oferit o reacție categorică după ce Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei, deși fostul mijlocaș nu deține licența PRO. În acte, Pintilii are rolul de delegat la FCSB, însă în realitate el este cel care conduce antrenamentele echipei patronate de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria roș-albaștrilor de pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-0, Mihai Pintilii a fost declarat de LPF antrenorul etapei a 24-a din Liga 1.

Gică Hagi, reacție categorică după ce Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei: „Trebuie să mergi la școală!”

Situația inedită a fost comentată inclusiv de Gică Hagi. Managerul tehnic de la Farul Constanța n-a vrut să vorbească strict despre Mihai Pintilii, ci a explicat că orice fotbalist trebuie să meargă la școală, să-și ia examenele și, ulterior, să obțină licențele necesare pentru a urma o carieră de antrenor.

„Regele” a povestit că, pe vremea când studia la facultate, se trezea la prima oră de dimineața pentru a merge la cursuri, apoi pleca la școala de șoferi și, ulterior, la antrenamentele echipei.

Gică Hagi consideră că jucătorii care n-au reușit să-și ia examenele sunt iresponsabili. Printre fotbaliștii cunoscuți din România care n-au absolvit examenul de bacalaureat se numără Mirel Rădoi și Mihai Pintilii.

Reclamă

„Nu decernez eu premii, nu dau eu. Eu îmi fac meseria, ştiu ce trebuie să fac pentru echipa mea, să ştiu unde să o duc. Nu sunt eu responsabil, nici nu vreau să comentez.

Nu e treaba mea, nu e sectorul meu şi nu mă bag. Eu mă uit întotdeauna la principii. Eu când am fost de mic am fost la şcoală, trebuie să avem note, să fim responsabili. Trebuie să citeşti, să fii la curent cu toate. Sunt lucruri normale.

Gică Hagi, anunț ferm: „Trebuie să faci şcoală, facultate!”

Nu minimă, 100% trebuie să se ducă la şcoală jucătorii. Important e să fii responsabil şi să faci tot ce ţine de şcoală, şcoala te dezvoltă. Înseamnă că e iresponsabil (n.r. – dacă rămâne unul repetent) şi înseamnă că nu poate să fie jucător mare.

Reclamă 4 / 0/3

Una e să îţi placă fotbalul şi alta e… trebuie să faci şcoală, facultate. Noi am parcurs lucrurile astea şi am ajuns departe. Dacă nu le faci, ai o vină.

Eu am trecut clasa, am luat bacalaureatul, am făcut lucrurile cum trebuie. Am fost şi la facultate! Şi acum se poate face. Am făcut facultate, dacă vrei, o faci.

Eu când am început facultatea la ora 6 dimineaţă mă sculam şi mă duceam să fac şcoala de şoferi, la ora 8 jumătate sau 9 trebuia să fiu la facultate şi apoi mă duceam la antrenamente. Două ore trebuia să fiu prezent la facultate, era obligatoriu să mă duc la şcoală”, a spus Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Mihai Stoica, reacție savuroasă după ce Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei în Liga 1

Mihai Stoica a oferit o reacție savuroasă după ce Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei în Liga 1.

FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0, și s-a apropiat la numai 6 puncte de campioana en-titre. Liga Profesionistă de Fotbal i-a recunoscut meritele lui Mihai Pintilii, delegatul celor de la FCSB, și l-a numit antrenorul etapei 24, ignorându-l complet pe Leo Strizu, antrenorul principal din acte al roș-albaștrilor.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat imediat și a oferit un comentariu haios. În același timp, oficialul vicecampionilor nu înțelege cum au fost incluși anumiți fotbaliști în echipa etapei aleasă de LPF.

„Să facă Strizu plângere. Cum a făcut LPF echipa asta? Bahassa e atacant, mai erau mijlocaşi de pus acolo, un Şut…

Reclamă

Probabil că Şeroni e în echipa etapei că a dat gol din penalty, Larie că a dat gol din penalty… cine dă gol din penalty şi e fundaş e în echipa etapei”, a comentat ironic MM Stoica, pentru orangesport.ro.

Nici Basarab Panduru nu a fost încântat de alegerea celor de la LPF. Analistului TV nu i se pare normal ca Pintilii să fie ales în echipa etapei dacă nu ocupă postul respectiv în acte.

„LPF îl recunoaşte (n.r. pe Pintilii ca antrenor) înseamnă. Aşa pricep. Una (nr. LPF) recunoaşte antrenorul, una (n.r. FRF) nu. Nu ai cum să îl pui dacă nu e”, a adăugat Basarab Panduru.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și