Închide meniul

LPF l-a desemnat antrenorul etapei pe Mihai Pintilii, delegatul celor de la FCSB! Leo Strizu, ignorat total şi de Ligă

Reclamă

Publicat: 7 februarie 2023, 13:12

LPF l-a desemnat antrenorul etapei pe Mihai Pintilii, delegatul celor de la FCSB! Leo Strizu, ignorat total şi de Ligă

Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapez

Mihai Pintilii este delegat la FCSB / Antena Sport

LPF l-a desemnat antrenorul etapei pe Mihai Pintilii, deşi acesta nu este tehnicianul principal din acte de la FCSB. Mihai Pintilii are în acte funcţia de delegat al echipei, în timp ce Leo Strizu figurează ca antrenor principal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a reuşit să câştige marele derby cu CFR Cluj, prin golul marcat de Malcom Edjouma. De altfel, acesta a prins echipa ideală a etapei. De la FCSB, în cea mai bună echipă a etapie, mai apere Ştefan Târnovanu.

LPF l-a desemnat antrenorul etapei pe Mihai Pintilii, delegatul celor de la FCSB

Marea surpriză a fost în ceea antrenorul etapei. Deşi nu figurează în acte cu această funcţie, Mihai Pintilii a fost desemnat de Ligă cel mai bun antrenor al etapei.

Echipa ideală a etapei în varianta LPF

Portar: Ștefan Târnovanu (FCSB / 22 de ani) – A închis excelent poarta, contribuind din plin la succesul roş-albaştrilor.

Fundaşi: 

Reclamă

Răzvan Onea (Rapid / 24 de ani) – A dominat flancul drept. Şi-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon.

Ionuţ Larie (Farul / 36 de ani) – Căpitanul dobrogenilor a marcat din penalty, golul său dovendindu-se a fi decisiv în revenirea Farului pe prima poziţie.

Alin Şeroni (FC Botoşani / 35 de ani) – Veteranul moldovenilor trece printr-o perioadă foarte bună. Cu el în teren, botoşănenii au bifat al treilea meci la rând fără gol încasat.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Borza (Farul / 17 ani) – Evoluţia bună din runda precedentă l-a convins pe Gheorghe Hagi să-l titularizeze. Din nou, tânărul fundaş de bandă s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

Mijlocaşi:

Malcom Edjouma (FCSB / 26 de ani) – A fost jucătorul cu cel mai mare index InStat din ultima rundă – 279. A marcat pentru a 10-a oară în 58 de meciuri disputate în Superliga României.

Dragoş Albu (FC U Craiova 1948 / 21 de ani) – A făcut cel mai bun meci în principala competiţie internă. A marcat un gol, primul în Superliga României, şi a oferit două assist-uri.

Yassine Bahassa (FC U Craiova 1948 / 30 de ani) – A făcut spectacol pe teren! A pus presiune pe adversari, a marcat un gol şi a pasat de două ori decisiv.

Atacanţi:

Cristian Neguţ (Chindia / 27 de ani) – A contribuit la succesul târgoviştenilor cu un gol şi o pasă decisivă.

Reclamă

Marko Dugandžić (Rapid / 28 de ani – FOTO) – O nouă prestaţie spectaculoasă pentru vârful Rapidului, care a reuşit a doua triplă din stagiunea în curs.

Sebastisan Mailat (FC Botoşani / 25 de ani) – Continuă prestaţiile formidabile din ediţia curentă. Graţie dublei din ultima rundă, acesta a ajuns la 10 reuşite în campionatul actual.

Antrenorul etapei: Mihai Pintilii (FCSB / 38 de ani) – Stafful roş-albaştrilor a pregătit excelent derby-ul cu CFR, iar rezultatul final a venit ca o răsplată.

Mihai Pintilii jubilează după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Am venit să luăm cele 3 puncte!”

Mihai Pintilii a fost întrebat despre faptul că FCSB n-a efectuat nicio schimbare la pauza derby-ului cu CFR Cluj, deși această strategie este folosită meci de meci la clubul lui Gigi Becali.

Delegatul vicecampioanei este de părere că lupta pentru titlu, din play-off, va fi acerbă.

„CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Am venit să luăm cele 3 puncte, le-am luat, urmează un alt meci greu cu Voluntari, vom lua fiecare meci în parte în continuare. Veneam după meciul pierdut acasă cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie pentru că conta în lupta pentru titlu.

(N.r. – Despre lipsa de schimbări de la pauză) Vor mai fi meciuri când se va schimba la pauză. Acum echipa a jucat bine, băieții au demonstrat și ei merită cel mai mult felicitări pentru acest joc. Am avut posesia și merită felicitări pentru tot ce fac.

Și dacă pierdeam sau făceam egal în această seară, în play-off se va decide (n.r. – titlul). Cele 6 echipe care vor intra în play-off, vor intra cu șanse egale”, a spus Mihai Pintilii, după CFR Cluj – FCSB 0-1, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • LPF l-a desemnat antrenorul etapei pe Mihai Pintilii
  • Mihai Pintilii are funcţia de delegat la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și