Închide meniul

Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2024, 0:20

Reclamă
Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână! Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0

Gică Hagi, prima reacţie după Oţelul - Farul 0-0

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Hepta

Gică Hagi a oferit prima reacţie, după ce Farul a remizat pe terenul celor de la Oţelul, scor 0-0, în etapa a doua din Liga 1. „Regele” nu s-a declarat mulţumit, şi a transmis că echipa sa ar fi meritat cele trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a avut un gol anulat, în duelul cu Oţelul. Reuşita lui Grigoryan a fost anulată, deoarece balonul a depăşit linia porţii, la centrarea lui Diogo Queiros.

Gică Hagi, prima reacţie după Oţelul – Farul 0-0 | Ce a spus despre plecarea lui Edi Iordănescu

Gică Hagi a tras concluziile, după ce Farul a remizat pe terenul celor de la Oţelul. Managerul constănţenilor a declarat că jucătorii săi au prestat un joc bun şi au ratat multe ocazii. „Regele” a subliniat că echipa sa are nevoie urgentă de un nou atacant.

De asemenea, Gică Hagi a fost întrebat şi despre plecarea lui Edi Iordănescu. Acesta a fost surprins de decizia luată de Iordănescu Jr, însă nu a vrut să ofere un răspuns concret atunci când a fost întrebat dacă va prelua naţionala.

„Trebuia să câştigăm, am avut ocazii. Ştiam că întâlnim o echipă care are un joc foarte bine conturat. Ne-am adaptat. E o echipă care e agresivă în jumătatea adversă, aşa că trebuia să facem anumite lucruri defensiv. Le-am făcut bine.

Reclamă
Reclamă 4

Nu ştiu dacă adversarii au avut ocazii, doar la cornere ne-au pus ceva probleme, unde ştiam că sunt foarte buni.

(n.r.: E nevoie de atacant) E clar, o vede şi soacră-mea. Avem nevoie, vedem. (n.r.: de Denis Alibec) Nu pot să vorbesc de lucrurile astea, am tot vorbit.

Ciobanu mai are mult, are nevoie de multe antrenamente, de meciuri. L-am forţat astăzi, ştiam că nu poate mai mult. E disponibil, vrea să facă, Iancu, la fel, cu toate că ştiam că nu poate să ducă 90 de minute.

Reclamă

(n.r.: despre decizia lui Edi Iordănescu de a pleca) Nu e important, e surpriză. Normal, când un antrenor face bine trebuia să rămână. Din păcate, e decizia lui, el ştie cel mai bine.

(n.r.: Imediat a apărut varianta cu dumneavoastră la naţională) În seara asta nu vorbesc decât despre meci, nu vorbesc despre altceva. Mai devreme sau mai târziu veţi vedea”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Fază controversată în Oţelul – Farul! Gol anulat pentru trupa lui Gică Hagi

A fost o fază controversată în duelul dintre Oţelul şi Farul. Trupa lui Gică Hagi a reuşit să marcheze, însă golul a fost anulat, după ce mingea ar fi depăşit linia porţii, în momentul centrării către marcator.

Farul a început în forţă repriza secundă. În minutul 58, Grigoryan a reuşit să trimită balonul în poartă, însă reuşita sa a fost anulată imediat.

Faza a pornit de la lovitura liberă executată de Cristi Ganea, în careu. Balonul a fost recentrat de Diogo Queiros către Grigoryan, cel care a marcat. Reuşita a fost însă anulată, deoarece s-a considerat că balonul a depăşit linia porţii, în momentul pasei date de Queiros către Grigoryan.

La doar un minut distanţă după ce jocul s-a reluat, Grigoryan a avut o ocazie uriaşă. Atacantul a avut şansa de a dechide scorul din nouă, însă şutul său, din pasa lui Gabi Iancu, s-a oprit în bara transversală a porţii celor de la Oţelul.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni

23:40

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv i-a răspuns lui Elias Charalambous, după ce cipriotul a spus că FCSB se va califica „1000%”!

23:40

Fază controversată în Oţelul – Farul! Gol anulat pentru trupa lui Gică Hagi! Duel încins cu Dorinel Munteanu

23:25

„Nu suntem la nivelul celor din San Marino” Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, „săgeţi” către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

23:23

„Respect doar din partea fanilor” Fostul jucător al lui Dinamo, „săgeţi” către Kopic şi conducere după despărţirea de „câini”!

22:53

Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după ce „Regele” transmitea că Farul se desparte de fostul jucător al FCSB-ului!

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid 3 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. FCSB şi-a aflat posibila adversară 6 FotoTeam Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!
Citește și