Închide meniul

Andrei Borza, ambiţii mari după golul fabulos din FC U Craiova 1948 – Farul 1-2. Ce mesaj i-a transmis „Regele” Hagi noului puşti-minune

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2022, 23:35

Andrei Borza, ambiţii mari după golul fabulos din FC U Craiova 1948 – Farul 1-2. Ce mesaj i-a transmis „Regele Hagi noului puşti-minune

Andrei Borza, ambţii mari după FC U Craiova 1948 - Farul

Andrei Borza, în timpul unui meci pentru Farul/ Profimedia

Andrei Borza a oferit primele declaraţii, după golul fabulos din FC U Craiova 1948 – Farul 1-2. Tânărul fundaş a dezvăluit că visul său este să devină campion alături de „Regele” Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a obţinut cele trei puncte, pe terenul celor de la FC U Craiova 1948. Constănţenii s-au impus cu 2-1, după ce au revenit de la 0-1. Golurile victoriei oaspeţilor au fost marcate de Andrei Borza şi Mihai Popescu.

Andrei Borza, primele declaraţii după FC U Craiova – Farul 1-2

Andrei Borza s-a declarat fericit de victoria obţinută de Farul, în partida cu oltenii lui Adrian Mititelu. Tânărul fundaş a dezvăluit şi ce obiective are, după primul meci ca titular în Liga 1 pentru „marinari”. Tânărul jucător a mai dezvăluit şi ce mesaj i-a transmis Gică Hagi, la începutul meciului.

„A fost un meci foarte bun pentru noi, echipa a marcat două goluri. Mă bucur că am înscris și mi-am ajutat echipa. M-am simțit foarte bine, asta încerc, să îmi ajut echipa, și voi încerca în continuare.

Când pot să dau la poartă, dau, fără frică, fără nicio problemă. Mi-a spus să am încredere pentru că nu am mai jucat de mult timp titular și să dau la poartă.

Reclamă

La pauză ne-a spus ce ne zice de fiecare dată, să muncim și să ne facem jocul. Noi luăm meci cu meci și sperăm la titlu. Visul meu la Farul este să iau campionatul”, a declarat Andrei Borza, pentru Digi Sport.

Andrei Borza, gol uluitor în FC U Craiova 1948 – Farul

Andrei Borza a reuşit un gol fantastic în FC U Craiova 1948 – Farul. Fundaşul stânga a egalat în partida de pe „Ion Oblemenco”, printr-o execuţie de generic.

Farul s-a văzut condusă încă din debutul partidei cu oltenii patronaţi de Adrian Mititelu. Trupa „Regelui” a încasat gol în minutul 10, de la William Baeten, însă Andrei Borza a reuşit să egaleze până la finalul reprizei.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Borza a avut o execuţie magistrală în partida cu FC U Craiova 1948. Fundaşul stânga de doar 16 ani a reuşit să egaleze, cu un gol de la aproximativ 30 de metri. Răzvan Popa, portarul oltenilor, nu a avut nicio şansă în faţa „perlei” lui Gică Hagi.

Până la faza golului, Andrei Borza a avut o ratare uriaşă. În minutul 28, fundaşul a şutat din prima, din cornerul executat de Constantin Grameni, însă voleul său a fost respins in extremis de portarul oltenilor.

Andrei Borza a fost titularizat în premieră de Gică Hagi, în Liga 1. Fundaşul a mai bifat 11 partide în campionat, pe parcursul întregului sezon, şi a fost integralist în meciul din Cupa României, cu CSM Alexandria. Tânărul jucător se află la primul gol al sezonului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și