Închide meniul
Video

Gică Hagi, reacţie memorabilă după ce a făcut-o pe Farul campioană: „M-am născut să câştig, nu să exist!” Imagine pentru istorie cu „Regele” şi mesaj fabulos pentru Ilie Dumitrescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 mai 2023, 0:56

Reclamă

Gică Hagi, discurs memorabil cu medalia de campion la gât

Captură AntenaSport

Gică Hagi a avut o reacţie memorabilă după ce a făcut-o pe Farul campioană în Liga 1. Echipa sa a câştigat derby-ul cu FCSB, scor 3-2, şi a câştigat un titlu istoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a venit la conferinţa de presă cu medalia de campion, dar şi cu trofeul câştigat după un sezon fabulos al echipei sale. Hagi a avut un discurs memorabil.

Gică Hagi, reacţie memorabilă după ce a făcut-o pe Farul campioană

„Totul se poate doar dacă îţi propui. Constanţa e fericită, Dobrogea e fericită. Toţi constănţenii aşteptau momentul acesta de când s-au născut. Important era să câştigăm, să fim cei mai buni. Cum e motto-ul meu: M-am născut să câştig, nu să exist. Asta le-am transmis jucătorilor înainte să ieşim pe teren, că totul depinde numai şi numai de noi„, a spus Gică Hagi.

Hagi a promis că Farul va deveni o echipă şi mai puternică în sezonul viitor. Mai mult, acesta a avut un mesaj fabulos şi pentru Ilie Dumitrescu, în momentul în care a dezvăluit că Farul este prima echipă din România care a devenit campioană, deşi jucătorii nu sunt băgaţi în cantonament.

Se naște ceva de nivel mare aici! Toată lumea din club, toți am jucat fotbal. Avem conducere bună, încercăm să ne facem treaba. Tot ce am realizat este meritul jucătorilor, noi doar am planificat. La asta cred că ne pricepem bine.

Reclamă

Suntem în Europa și trebuie să ne gândim bine la acest lucru. Trebuie să găsim resurse, să ne gândim bine la intrări și la ieșiri. Trebuie să fim mult mai buni anul viitor.
Așa i-am zis lui Larie anul trecut, când mai călcam strâmb. I-am zis că voi curața vestiarul și voi face unul mai bun, care să se bată la campionat. Eu chiar sunt conectat. Noi suntem prima campioană din istoria României, prima ever, care nu mai facem cantonament. Noi stăm acasă, venim la meci.

llie, na, că am făcut-o tot ca mine! Cu Ilie Dumitrescu vorbesc. Venim în ziua meciului, facem program împreună. Acum pot să zic că am făcut o mișcare curajoasă, să nu zic riscantă„, a mai spus Gică Hagi.

Farul e noua campioană a României, după victoria cu 3-2 în faţa celor de la FCSB

Farul e noua campioană a României, după victoria cu 3-2 în faţa celor de la FCSB. Echipa lui Gică Hagi a fost condusă cu 2-0, dar a avut o revenire fabuloasă şi a câştigat derby-ul.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a început tare la Ovidiu şi a condus cu 2-0 după golurile marcate de Şut, cu un şut superb de la distanţă, în minutul 9, şi de Compagno, din faţa porţii, în minutul 17. Gazdele au început să preseze, iar bucureştenii au avut o bară, prin Compagno, în minutul 40, însă insistenţa Farului a dat roade în minutul 42, când Mateus Santos a înscris cu o lovitură de cap, la o greşeală a portarului Târnovanu.

În partea secundă Tudor Băluţă a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 58, dintr- centrare a lui Casap. În continuare s-a jucat pe contre, iar gazdele au marcat golul victoriei în minutul 85, prin Louis Munteanu, aducând titlul în vitrina Farului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și