Închide meniul

Gică Hagi a început să urle la un spectator chiar în timpul meciului: „Bă, taci din gură, că mă enervez!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 ianuarie 2023, 22:09 / Actualizat: 23 iulie 2023, 19:53

Reclamă
Gică Hagi a început să urle la un spectator chiar în timpul meciului: Bă, taci din gură, că mă enervez!”

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige "finala" Farul - FCSB

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a început să urle la un spectator chiar în timpul meciului. Scenele incredibile au avut loc în timpul partidei amicale Farul Constanța – FC Argeș, 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a început să urle la un spectator chiar în timpul meciului

Gică Hagi a avut o ieșire nervoasă în timpul amicalului cu FC Argeș. Acesta a urlat la un fan aflat în tribune, cerându-i să tacă.

„Bă, taci din gură, că mă enervez. Taci din gură, tată, vezi-ţi de ale tale, e a doua oară, a şaptea oară, taci din gură, tată! Bă, aici nu jucăm… tăceţi din gură şi faceţi pe acolo.

Stă să facă spectacol, că asta ne trebuie, nu ne trebuie să alergăm. Spectacol, mamă, că suntem Dumnezei la spectacol”, au fost vorbele lui Gică Hagi, potrivit orangesport.ro.

Gică Hagi vrea să-l învingă pe Dan Petrescu

Tehnicianul Farului Constanța își dorește ca, la finalul sezonului, echipa sa să ridice trofeul de campioană. Motiv pentru care a declarat că nu concepe altceva decât o victorie în meciul cu CFR Cluj, care va avea loc luni, 23 ianuarie, de la ora 20:00.

Reclamă

„Deocamdată mai am pregătire, până la meciul cu Petrescu trebuie să pregătim bine. Știm că întâlnim un adversar foarte foarte bun, un fost coleg care a câștigat atâtea. E un antrenor foarte bun, dar jucăm acasă și obiectivul nostru e victoria”, a mai spus Gică Hagi.

De asemenea, Gică Hagi a comentat revenirea lui Kevin Boli la echipa sa: „Îl cunoaștem, ni l-am dorit, am putut să îl luăm și ne bucurăm că Kevin a venit înapoi acasă. Cu siguranță suntem mai puternici cu el acum în compartimentul defensiv. Cât timp e deschisă perioada de transferuri, e clar că pot să vină sau să plece jucători. Putem să ne trezim cu un jucător care să vină și să spună că vrea să plece. Clar, sunt jucători care sunt căutați, pentru că am făcut foarte bine, suntem pe primul loc și când ești pe primul loc n-are cum să nu te caute cineva”.

În prezent, Farul Constanța se află pe primul loc din Liga 1, cu 45 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund Vezi toate știrile
Citește și