Închide meniul

Gică Hagi i-a pus gând rău lui Dan Petrescu: „Obiectivul e victoria!” + Ce a declarat despre revenirea lui Kevin Boli la Farul

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2023, 19:08

Reclamă
Gică Hagi i-a pus gând rău lui Dan Petrescu: „Obiectivul e victoria! + Ce a declarat despre revenirea lui Kevin Boli la Farul

Gică Hagi i-a pus gând rău lui Dan Petrescu

Dan Petrescu şi Gică Hagi, în timpul unui meci/ Hepta

Gică Hagi i-a pus gând rău lui Dan Petrescu. Farul şi CFR Cluj se vor duela în primul meci din 2023, în derby-ul primelor două clasate din Liga 1. „Regele” îşi doreşte victoria în partida cu prietenul Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a oferit declaraţii şi despre Kevin Boli. Fundaşul dorit şi de Gigi Becali la FCSB a revenit la Farul, după ce şi-a încheiat aventura la Botoşani.

Gică Hagi i-a pus gând rău lui Dan Petrescu

Gică Hagi a declarat că trebuie să pregătească bine partida cu CFR Cluj, deoarece Dan Petrescu are o echipă puternică. „Regele” ţinteşte victoria în duelul cu „Bursucul”, dorin să profite de avantajul oferit de terenul propriu.

„Deocamdată mai am pregătire, până la meciul cu Petrescu trebuie să pregătim bine. Știm că întâlnim un adversar foarte foarte bun, un fost coleg care a câștigat atâtea. E un antrenor foarte bun, dar jucăm acasă și obiectivul nostru e victoria”, a declarat Gică Hagi.

Mai mult decât atât, Gică Hagi a oferit declaraţii despre revenirea lui Kevin Boli la Farul. Managerul constănţenilor a declarat că mai pot veni jucători noi la trupa sa, dar de asemenea a dat de înţeles că pot şi pleca.

Reclamă

„Îl cunoaștem, ni l-am dorit, am putut să îl luăm și ne bucurăm că Kevin a venit înapoi acasă. Cu siguranță suntem mai puternici cu el acum în compartimentul defensiv.

Cât timp e deschisă perioada de transferuri, e clar că pot să vină sau să plece jucători. Putem să ne trezim cu un jucător care să vină și să spună că vrea să plece. Clar, sunt jucători care sunt căutați, pentru că am făcut foarte bine, suntem pe primul loc și când ești pe primul loc n-are cum să nu te caute cineva”, a mai spus Gică Hagi, la finalul partidei amicale disputate de Farul, cu FC Argeş.

Gică Hagi nu-l vrea pe jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB

Gică Hagi nu-l vrea pe jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB. Este vorba despre Radu Boboc, fundașul dreapta de 23 de ani care a bifat numai 10 apariții în tricoul roș-albastru în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a început „curățenia” de iarnă la FCSB, iar printre jucătorii cărora le-a fost reziliat contractul se numără și Radu Boboc.

Acum, tânărul jucător se află în căutarea unei noi echipe, după despărțirea forțată de vicecampioana României.

Recent, Gigi Becali a anunțat că se gândește să îl trimită pe Boboc înapoi la Farul. Gică Hagi a oferit un răspuns ferm când a auzit propunerea latifundiarului din Pipera.

„Nu vorbesc de jucători, de cine va veni. Noi am semnat deja pe postul ăsta, dacă vrei să îți dau un răspuns. Avem Sîrbu acolo, avem jucătorul pe care l-am semnat. Și Boli poate să joace acolo”, a spus Gică Hagi.

Farul l-a transferat în această iarnă pe Rolandas Baravykas (27 de ani), pe postul de fundaș dreapta. Pe poziția respectivă, „Regele” îl mai are la dispoziție pe Dan Sîrbu (19 ani). Tânărul fundaș a adunat deja 20 de apariții pentru Farul, în stagiunea curentă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și