Închide meniul

Gică Hagi se pregăteşte să readucă un nou jucător la malul mării! Farul negociază cu o formaţie din Ungaria

Alex Masgras Publicat: 14 iunie 2023, 20:40

Reclamă
Gică Hagi se pregăteşte să readucă un nou jucător la malul mării! Farul negociază cu o formaţie din Ungaria

Gică Hagi se pregăteşte să readucă un nou jucător la malul mării

Lyes Houri, în tricoul lui Viitorul Constanţa / ProfiMedia

Gică Hagi se pregăteşte să readucă un nou jucător la malul mării. Lyes Houri este aproape de a semna cu Farul Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul de 27 de ani a mai evoluat sub comanda lui Hagi la Viitorul Constanţa în perioada iulie 2018 – ianuarie 2020. În prezent, el este legitimat la MOL Fehervar, formaţie din Ungaria.

Gică Hagi se pregăteşte să readucă un nou jucător la malul mării! Farul negociază cu o formaţie din Ungaria

După ce i-a readus pe Romario Benzar, Rivaldinho şi Damien Dussaut, ultimul rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Rapid, Farul este aproape să readucă un alt jucător la malul mării.

Potrivit gsp.ro, campioana României negociază cu MOL Fehervar pentru aducerea lui Lyes Houri, mijlocaşul francez care a mai evoluat la Viitorul în perioada iulie 2018 – ianuarie 2020. Houri nu s-a impus la formaţia din Ungaria şi caută să îşi relanseze cariera sub comanda lui Hagi. În sezonul 2021/22, Houri a fost împrumutat de MOL Fehervar la Universitatea Craiova.

În perioada petrecută la Viitorul, Houri a marcat 5 goluri şi a oferit 8 pase de gol în cele 58 de meciuri pe care le-a disputat în tricoul echipei lui Gică Hagi. În sezonul recent încheiat, Houri a evoluat în 19 partide pentru formaţia din Ungaria, reuşind 2 pase de gol.

Reclamă

Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 300.000 de euro.

Reacţia oficialilor de la Fiorentina, despre viitorul lui Louis Munteanu

Reacţia oficialilor de la Fiorentina, despre viitorul lui Louis Munteanu, nu a întârziat să apară. Joe Barone, managerul general al clubului din Serie A, a avut doar cuvinte de laudă pentru internaţionalul român, dând astfel de înţeles că acesta ar putea reveni la clubul de care aparţine, în această vară.

Louis Munteanu a fost unul dintre jucătorii de bază de la Farul, în sezonul în care constănţenii au reuşit să câştige titlul. Atacantul de 20 de ani a fost împrumutat de Gică Hagi de la Fiorentina, la startul stagiunii, însă „Regele” îl mai doreşte pentru încă un sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii celor de la Fiorentina se gândesc deja la sezonul viitor, şi astfel iau în calcul ce jucători vor reveni din împrumuturi la echipă. Joe Barone, managerul general al clubului din Serie A, l-a menţionat pe Louis Munteanu, ca fiind un jucător extrem de interesant.

”Trebuie să vedem ce jucători avem la dispoziție și cum ne putem îmbunătăți lotul. Am crescut la nivelul golurilor marcate. În atac, avem câțiva jucători împrumutați care au crescut, precum Munteanu, care a câștigat titlul în România și este la naționala de seniori.

Munteanu este un exemplu de jucător interesant pe care îl avem sub contract”, a declarat Joe Barone, pentru tuttomercatoweb.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și