Închide meniul

Reacţia oficialilor de la Fiorentina, despre viitorul lui Louis Munteanu! Atacantul este dorit în continuare la Farul

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2023, 18:47

Reacţia oficialilor de la Fiorentina, despre viitorul lui Louis Munteanu! Atacantul este dorit în continuare la Farul

Louis Munteanu a revenit oficial la Farul

Louis Munteanu, într-un meci jucat pentru Farul / Profimedia Images

  • Oficialii Fiorentinei, laude pentru Louis Munteanu
  • Atacantul este dorit în continuare de Farul

Reacţia oficialilor de la Fiorentina, despre viitorul lui Louis Munteanu, nu a întârziat să apară. Joe Barone, managerul general al clubului din Serie A, a avut doar cuvinte de laudă pentru internaţionalul român, dând astfel de înţeles că acesta ar putea reveni la clubul de care aparţine, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a fost unul dintre jucătorii de bază de la Farul, în sezonul în care constănţenii au reuşit să câştige titlul. Atacantul de 20 de ani a fost împrumutat de Gică Hagi de la Fiorentina, la startul stagiunii, însă „Regele” îl mai doreşte pentru încă un sezon.

Reacţia oficialilor de la Fiorentina, despre viitorul lui Louis Munteanu

Oficialii celor de la Fiorentina se gândesc deja la sezonul viitor, şi astfel iau în calcul ce jucători vor reveni din împrumuturi la echipă. Joe Barone, managerul general al clubului din Serie A, l-a menţionat pe Louis Munteanu, ca fiind un jucător extrem de interesant.

Reclamă

De asemenea, oficialul celor de la Fiorentina a dat astfel de înţeles că Louis Munteanu ar urma să revină la echipă, în această vară, după sezonul impresionant avut la Farul.

Trebuie să vedem ce jucători avem la dispoziție și cum ne putem îmbunătăți lotul. Am crescut la nivelul golurilor marcate. În atac, avem câțiva jucători împrumutați care au crescut, precum Munteanu, care a câștigat titlul în România și este la naționala de seniori.

Reclamă

Munteanu este un exemplu de jucător interesant pe care îl avem sub contract”, a declarat Joe Barone, pentru tuttomercatoweb.com.

În acest sezon, Louis Munteanu a bifat 27 de meciuri la Farul, reuşind să marcheze opt goluri, şi să ofere şase assit-uri. De asemenea, atacantul de 20 de ai a fost cel care a marcat golul victoriei în duelul cu FCSB, duel în urma căruia constănţenii au devenit campioni în acest sezon de Liga 1.

Gică Hagi a declarat că îl vrea în continuare pe Louis Munteanu

Gică Hagi se află în negocieri cu Fiorentina pentru Louis Munteanu! Tânărul atacant a fost transferat de Farul sub formă de împrumut de la trupa italiană, la începutul sezonului. „Regele” şi-l doreşte pe Munteanu la echipă şi în sezonul viitor, şi astfel a început deja negocierile cu oficialii de la Fiorentina.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi s-a arătat impresionat de calităţile lui Louis Munteanu, şi astfel a trimis o ofertă celor de la Fiorentina, pentru ca tânărul atacant să continue la Farul şi în sezonul viitor.

„Regele” susţine că decizia ca Munteanu să continue la Farul şi din vară le aparţine doar celor de la Fiorentina, deoarece atacantul este sub contract cu trupa din Serie A.

„Deja am făcut hârtie spre Fiorentina. Vedem cum se vor finaliza discuţiile, depinde de Fiorentina”, a declarat Gică Hagi, la o conferinţă de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024