Închide meniul

Gică Hagi și-a criticat jucătorii după Rapid – Farul 3-1: „E prea mult pentru noi”

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2023, 20:53

Reclamă
Gică Hagi și-a criticat jucătorii după Rapid – Farul 3-1: E prea mult pentru noi”

Gică Hagi și-a criticat jucătorii după Rapid - Farul 3-1

Gică Hagi, supărat pe banca Farului / Profimedia Images

Gică Hagi și-a criticat jucătorii după Rapid – Farul 3-1. „Regele” a reacționat, după ce echipa sa a fost învinsă de Rapid, în Giulești, cu scorul de 1-3. Partida a contat pentru etapa a 6-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României este într-o mare criză, după ultimul eșec din Liga 1. Chiar dacă „marinarii” s-au calificat în play-off-ul UEFA Conference League, echipa ocupă, în momentul de față, poziția a 10-a în clasamentul intern, cu doar 6 puncte obținute după 5 meciuri jucate.  Formația de la malul mării are totuși o etapă restantă, dar parcursul acestora în prima ligă nu este unul demn de o campioană, indiferent de rezultatul care va fi înregistrat în aceasta.

Gică Hagi și-a criticat jucătorii după Rapid – Farul 3-1. Campioana României, în criză

Gică Hagi și-a criticat jucătorii după eșecul echipei sale, din etapa a 6-a a Ligii 1. „Regele”s-a arătat nemulțumit în special de defensiva echipei, după prestația de pe stadionul din Giulești. Apărarea „marinarilor” a încasat 2 goluri în doar 4 minute, în prima repriză a meciului.

„Un meci frumos, dar cred că defenisv am făcut prea multe greșeli. Am dat spații, nu am alergat, ofensiv foarte slab în prima repriză, o construcție care se vedea lent și previzibil. Atunci când nu surprinzi adversarul nu poți marca. Și noi am avut șansa noastră.

În apărare trebuie să te aperi cu toată echipa, în atac trebuie să ataci cu toți jucătorii. Când pierzi 3 meciuri la rând își pui un semn de întrebare. Eu le-am atras atenția, dar se pare că e prea mult pentru noi să jucăm bine și în campionat și în Europa. (n.r. despre Andrei Borza) Un jucător când pleacă trebuie să fie profesionist, nu a uitat de unde a plecat, noi l-am crescut, e un jucător foarte tânăr și puternic.

Reclamă

Trebuie să strângem grupul, să ne conectăm și în campionat așa cum o facem în Europa. Cred că în campionat suntem puțin superficiali. Cu HJK Helsinki jucăm acasă, trebuie să jucăm bine, o să fie greu dar trebuie să ne revenim în aceste 3 zile. Contează și aceste puncte irosite, trebuie să ne gândim la rezultate, orice înfrângere ne va costa. Nu e un lucru bun, dar se pare că Europa e prea mult pentru noi.” a spus Gică Hagi, pentru digisport.ro.

După acest meci, pentru elevii lui Gică Hagi urmează partida tur din „dubla” cu HJK Helsinki, din play-off-ul UEFA Conference League. Meciul va avea loc pe 24 august, de la ora 20:00 și va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Rapid – Farul 3-1

Rapid s-a impus cu scorul de 3-1 în fața campioanei României, Farul Constanța, într-o partidă care a contat pentru etapa a 6-a a noului sezon din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Giuleștenii au trecut la conducerea partidei încă din prima repriză. În minutul 34, Emmers a deschis scorul cu un șut de la distanță. În minutul 38, Dugandzic a majorat diferența echipei pregătite de Cristiano Bergodi, după ce a primit o pasă în careu de la Funsho. Șutul acestuia nu a putut fi respins de Aioani. „Marinarii” au redus din diferență în minutul 79, grație execuției superbe a lui Adrian Mazilu. Totuși, Alexandru Ioniță a pus capăt emoțiilor din Giulești prin golul marcat în minutul 88.

După acest rezultat, Rapid ocupă poziția a 6-a în Liga 1, cu 8 puncte în 6 etape. De cealaltă parte, Farul Constanța se află pe locul al 10-lea, cu 6 puncte. Totuși, trebuie menționat faptul că echipa lui Gică Hagi are o etapă restantă și a jucat, până în momentul de față, 5 meciuri în Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
Vezi toate știrile
Citește și