Închide meniul

Flora Tallinn – Farul 0-2. Elevii lui Gică Hagi s-au calificat în playoff-ul Conference League. Au marcat Rivaldinho şi Budescu

Viviana Moraru Publicat: 16 august 2023, 20:50

Reclamă
Flora Tallinn – Farul 0-2. Elevii lui Gică Hagi s-au calificat în playoff-ul Conference League. Au marcat Rivaldinho şi Budescu

Flora Tallinn - Farul, LIVE TEXT, 19:00

Duel în partida dintre Farul şi Flora Tallinn/ Hepta

Flora Tallinn – Farul 0-2. Elevii lui Gică Hagi s-au calificat în playoff-ul Conference League. Partida retur din turul al treilea preliminar din Conference League a fost în format live text pe AS.ro. Farul a trecut cu 5-0 la general de campioana Estoniei, după ce Farul a câştigat cu 3-0 în manşa tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faţă de meciul tur, Farul l-a pierdut pe Dennis Alibec, cel care a semnat cu Al Muaither în această săptămână.

Flora Tallinn – Farul 0-2

Min. 90+3: Final de meci! Farul s-a calificat în playoff-ul Conference League!

Min. 86: Ocazie mare pentru Flora! Ojamaa a trimis pe lângă poartă dintr-o poziţie foarte bună.

Min. 84: Emoţii pentru Farul! Aioani a scăpat un balon trimis pe centrul porţii. Din fericire, niciun jucător al lui Flora Tallinn nu a putut relua după ce Aioani a scăpat mingea.

Reclamă

Min. 46: S-a reluat partida!

Pauză!

Min. 32: Farul e din nou aproape de gol, prin Kiki. Şutul lui s-a dus pe lângă poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 18: Flora Tallinn – Farul 0-2! Budescu a marcat cu un exterior de efect! Noul decar al lui Hagi a plasat superb mingea la vinclu. Balonul a atins bara înainte de a intra în poartă.

Min. 4: Flora Tallinn – Farul 0-1! Rivaldinho a deschis scorul!

Min. 1: A început partida!

Flora Tallinn: Grunvald – Hussar, Kuusk, Seppik, Kallaste – Vassilijev, Miller – Kuraksin, Alliku, Ojamaa – Zenjov
Rezerve: Paplavskis, Lapa, Lukka, Mihaailov, Kolobov, Purg, Lilander, Pajo, Veering, Vain
Antrenor: Jurgen Henn

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki – Băluță, Nedelcu, Artean – Mazilu, Rivaldinho, Budescu
Rezerve: Buzbuchi, Queiros, Vînă, Andronache, K. Boli, Carnat, Grameni, Sali, N. Popescu, Dussaut
Antrenor: Gică Hagi

Farul s-a impus cu 3-0 în turul de pe teren propriu, graţie golurilor marcate de Denis Alibec, Constantin Budescu şi Diogo Queiros.

Budescu a debutat cu gol la Farul, echipă cu care a semnat în această vară. De asemenea, mijlocaşul a pasat decisiv şi la golul reuşit de Denis Alibec.

Reclamă

Dacă se va califica în play-off, Farul se va duela cu învingătoarea duelului dintre Qarabag şi HJK Helsinki. În partida tur, azerii s-au impus cu scorul de 2-1, iar calificarea se va decide pe terenul celor de la HJK Helsinki.

Farul nu a disputat niciun meci în Liga 1, în weekend-ul trecut, după ce partida cu UTA a fost amânată în vederea pregătirii returului cu Flora Tallinn.

Gheorghe Hagi îşi mobilizează jucătorii, înaintea returului cu Flora Tallinn

Gheorghe Hagi îşi mobilizează jucătorii, înaintea returului cu Flora Tallinn. Campioana României este la un pas de a obţine calificarea în play-off-ul Conference League.

Gheorghe Hagi nu se mai gândeşte la victoria din partida tur cu Flora Tallinn. Campioana României a câştigat cu 3-0 duelul de la Ovidiu şi este foarte aproape de calificarea în play-off-ul Conference League.

„E un meci care începe de la 0-0. Trebuie să facem un meci bun pentru că întâlnim o echipă puternică. Am venit aici ca să câștigăm. Nu putem să ne uităm în spate. Sper ca toți să înțeleagă asta. Ne-am cunoscut la Costanța ambele echipe. Meciul a fost echilibrat. Calitatea jucătorilor a făcut diferența. Și ei au avut ocazii bune.

Noi avem cea mai bună academie din România. Baza clubului e făcută prin academie. Promovăm jucători tineri foarte mult. Trebuie să îi dai curaj și să fii alături de jucătorul tânăr!”, a declarat Gheorghe Hagi, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și